23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Transportbånd & Båndtransportører fra FEC Consulting

I alt DKK 1 ekskl. moms
Udløber
23. maj 2025
Stand
Ny
Producent
MK technology Group

Vi tilbyder hos FEC Consulting special tilpasset transportører til intern transport, som passer til alle produkter typer. Vælg mellem 24 standard transportør typer, eller fortælle os, hvad du har brug for - Så kan vi designe og bygge en individuelle fremstillet transportør efter dine specifikationer.

Prøv også vores Online QuickDesigner og skabe hurtigt og nemt din nye individuelle transportør, og download helt gratis en 3D CAD-tegning. Se mere her: https://www.fecconsulting.dk/transportoerer

Vores transportør system kan leveres i mange forskellige udførelser og størrelser, så de passer til netop din virksomhed. Hos FEC Consulting tilbyder vi et af markedets bredeste og mest fleksible transportør programmer med et utal af forskellige muligheder.

MK Technology Group blev grundlagt i 1966 i Troisdorf, nær Bonn, Tyskland. MK er en af ​​de førende leverandører af komponenter, moduler og systemer til fabriksautomatisering. Vores portefølje af profilteknologi omfatter arbejdsstationsopsætninger, bevogtning og specialdesignede maskine rammer og platforme, i Tilsætning til aluminiumsprofilsystemet på som de er baseret på. Inden for transportteknologi tilbyder mk en bred vifte af standardiseret transportbånd og båndtransportør typer suppleret med lineær teknologi til præcisionshåndteringsapplikationer.

Desuden er MK klar til at hjælpe sine kunder med systemløsninger, fra projekt planlægning og design til idriftsættelse af komplette overførselssystemer. Vores tjenester afrunder produktporteføljen og omfatter reparationer, vedligeholdelse og et ekstraudstyr reservedelsforsyning.

Med vores dybe produktion, salg og service netværk bestående af datterselskaber, salg partnere og eksterne serviceudbydere, vi garantere vores kunder hurtig adgang til vores ekspertrådgivning og fremragende produkter.

Ring til os i dag på telefon 48 24 85 45, hvis du ønsker at høre mere om vores transportør program.

Download vores PDF om MK båndtransportører & transportbånd

FEC Consulting
Industrivænget 10
3320 Skævinge
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33269986
P nummer: 1016460369

Kontaktperson

EB
Erik Bjeld
Adm. Direktør
+45 21747576 info@fecconsult.dk

Send til en kollega

0.063