23948sdkhjf

PCBA tester

Sælges
Udløber
24. september 2020
Stand
Ny

Vores nyeste projekt er netop blevet leveret! De elektroniske og mekaniske dele samt software blev udviklet og samlet på kun 8 uger, med pålidelighed i højsæde vil konstruktionen fungere for vores kunde i mange år fremover.
Vi stræber altid efter at gøre vores maskine brugervenlige og intuitive, og derfor tilføjede vi let forståelige etiketter og et let kørende åbningssystem. Blandt andre funktioner - meget værdsat af enhver, der nogensinde har forsøgt at fejlfinde elektronik inde i et skab - vil den røde spærring holde en lille åbning til tilslutning kabler, hvis vores kunde har brug for direkte adgang til PCBA-testeren.
Maskinen programmerer først en mikrochip i PCBA, og udfører derefter en kvalitetskontrol gennem flere scenarier, såsom opstart, slukning ... Ved brug af et interface PCBA tester enheden også VBus.
Hver PCBA kan blive testet og undersøgt i en dedikeret GUI på en PC. Alle de resulterende spændinger og ydeevner kan derefter let vises til operatøren, der kan bekræfte, at Device On Test har bestået testen.
Sælger
CCM Electronic Engineering
Grundtvigs Alle 175, 1.
6400 Sønderborg
Danmark

Claus Christian Jørgen Moos
Telefon: +45 32222191


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.126