23948sdkhjf

LPKF ProtoMat E44 vil strukturere enkelt- eller dobbeltsidede kredsløbskort

Sælges
Udløber
24. marts 2022
Stand
Ny
Producent
LPKF laser & electronics AG

LPKF ProtoMat E44

er en ikke så kostsam introduktion til den professionelle verden af in-house milled kredsløbskort prototyper.

LPKF ProtoMat E44

vil strukturere enkelt- eller dobbeltsidede kredsløbskort, bor huller til gennembelægning og udskære individuel plader fra basismaterialet.

LPKF ProtoMat E44

har en spindelmotor på 40 000 omdrejninger pr. minut, og den maksimale kørehastighed er op til 100 mm pr. sekund.

LPKF ProtoMat E44

har en manuel skift af værktøj og enkæde med en nøjagtig højdeindstilling med en mikrometer skrue. Med en opløsning på mindre end 1 um, en gentagelsesnøjagtighed på ± 5 um og en præcision på ± 20 μm i monteringshullesystemet, de små ProtoMat kredsløbskortsplottere er mere end i stand til at imødekomme kravene om fræsning af enkle og dobbeltsidede trykte kredsløbskort.

Registreringssystem og kamera
I tillæg til øget positioneringsnøjagtighed med dobbeltsidede trykte kredsløbskort, kameraet med sin målefunktion gør det muligt lettere at indstille fræste slots

LPKF ProtoMat E44

. Efter måleprocessen hjælper maskinsoftwaren bruger at komme til den optimale indstilling. Registreringssystemer er uundværlige til behandling af dobbeltsidede trykte kredsløb. De holder de behandlede kredsløbskort sikkert på plads, også efter at kortene er detvendte om for at strukturere den anden side. Med

LPKF ProtoMat E44

hjælper et kamera med positionering: det registrerer fiducials eller geometriske strukturer og orienterer struktureringsprocesset i overensstemmelse hermed.

Softwarepakke
Den medfølgende CAM-software LPKF CircuitPro forenkler processen med at ankomme tilløsninger til produktionskrav, der giver omfattende adgang til alle processerparametre. Et omfattende parameterbibliotek for mange almindeligt anvendte materialer understøtter brugerne i deres egne projekter.

For mere information kontakt SOLECTRO AB din LPKF-distributør i Sverige,Danmark og Norge.
Besøg gerne vores showroom i Lomma, 10 min fra Malmø.

SOLECTRO AB

www.solectro.se
Sælger
Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige

Karoline Ljung
Telefon: +46 40536623
Fax: +46 (0)40 53 66 10

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.141