23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Kom i gang og producer hurtigt og nemt med DATRON neo

Udløber
28. november 2024
Stand
Ny
Producent
DATRON AG

Installation og utbildning via live-stream
Når vi ikke længere kan besøge vores kunder på samme måde som før for at udføred installation og træning på stedet har vi i stedet sammen med vores kunder udført både installation og træning via live stream. Efter ca. 1 uge var vores nye kunder i gang med sin DATRON maskin. Via live-stream udføres 1-2 dages installation og 2 dages træning på maskine og software, derefter var vores nye kunder i gang med att fremstil de egne detaljer. 

Let at komme i gang med DATRON neo
Dette viser endnu mere, at DATRON neo virkelig er en nem maskine at komme i gang med. DATRON neo giver virkelig flere virksomheder og brugere let adgang til højhastighedsfræsning uden behov for mange års erfaring og viden som maskinist/ operatør.

Bog en personlig Live-stream demo og vi viser vor enkelt det er med DATRON neo og software Next. Ni får egen tid til spørgsmål og refleksioner, og vi viser og forklarer.  

Enkelt og tydeligt
DATRON neo har et enkelt og tydeligt softwaredesign med selvforklarende ikoner og realistisk 3D-grafik, som der er et kameraassisteret opsætning udført med "svejse" bevægelser. DATRON neo har en "køreskærm", der konstant viser maskinens aktuelle status. DATRON neo har et design, der gør det nemt at få adgang til og også se hele arbejdsområdet via maskinens hovedlug.

Ikke kun det, DATRON neo passer ind genom en standarddør. 2016 vandt DATRON neo The Reddot Award.

CAM software
DATRON neo är kompatibel med førende CAM-leverandører.


SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047