23948sdkhjf

GiboWeld - automatiseret svejsning

Sælges
Udløber
7. juli 2021
Stand
Ny
Producent
Gibotech A/S

Gibotechs løsning til automatiseret svejsning. GiboWeld er baseret på kendt teknologi og en KUKA-platform. Løsningen tilbydes som en færdig turnkey løsning og kan nemt tilpasses kundespecifikke krav efter behov.

GiboWeld

er en kompkat, flytbar celle, der sparer plads i værkstedet og sikrer højt gennemløb af emner med loading/unloading.  Cellen har ingen miljøpåvirkning i værksted, da cellen er lukket, så lyd, lys
og svejserøg holdes væk fra medarbejderne. GiboWeld er vedligeholds- og betjeningsvenlig og forberedt til fjernsupport, så evt. nedetid reduceres.

Vil du vide mere?? Så kontakt;

Kenneth Pedersen,

kep@gibotech.dk

, 20 66 35 04.

GiboWeld er den del af

GiboSmartSolutions

. GiboSmartSolutions er et bibliotek samlet af tidligere byggede automationsløsninger og baseret på mange års erfaring med automatisering. Erfaringen er opbygget gennem en lang årrække med skræddersyede kundekrav om proces- og produktionsoptimering, fabriksflow, value for money, ROI, aftersales og service. Løsningerne i GiboSmartSolutions vil ofte være baseret på en modultankegang, så man kan købe en enkelt robotcelle eller sætte flere moduler sammen til en samlet løsning, fx med eller uden mobil robot eller CNC maskine.
Sælger
GIBOTECH A/S

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark

Kenneth Pedersen
Telefon: +45 20663504
Fax: +45 65959449

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.111