23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Kompakt lasersystem til PCB

Udløber
30. august 2023
Stand
Ny
Producent
LPKF Laser & Electronics
Model
S4

Processikker og optimeret til behandling af printkort

LPKFs ProtoLaser model S4 med grøn laser er et værdifuldt værktøj i elektroniklaboratoriet. Dette lasersystem kombinerer høj kvalitet med smarte løsninger, der er også integreret pc -kontrol som en option.

Med ProtoLaser S4 kan du nemt producere præcise og fine strukturer, det er også muligt at frigøre store områder. Den anvendte lasermetode kræver ikke masker eller værktøjer til at producere individuelle detaljer og individuelle markeringer. ProtoLaser S4 fungerer helt uden kemikalier og er meget let at bruge.

LPKFs ProtoLaser S4 bruger en grøn laser, der reducerer risikoen for forbrændinger betydeligt i de substrater som vil bruges. Du kan behandle metallag med op til 6 µm tyk inhomogenitet - f.eks. hvor hele overfladen er metalliseret efter galvanisk belægning. Du kan også skære stive og fleksible underlag op til en tykkelse på 0,8 mm.

LPKFs ProtoLaser S4 har et nyudviklet kamera og billedgenkendelsessystem, der er optimeret til at opfylde kravene til PCB -prototyper. Med det nye vision -system fremskyndes produktionsprocessen med højere opløsning og hurtigere genkendelsesalgoritmer. Med ProtoLaser S4 er komplette printkort struktureret på bare få minutter, du kan både teste og fremstille forskellige layout hurtigt og nemt. Det er også muligt hurtigt at komme i gang med at producere korte serier.

LPKF ProtoLaser S4 overgår virkelig de mekaniske systemer i præcision og er et meget godt valg til RF- og mikrobølgekort samt digitale og analoge kredskort. Velegnet til substrater som aluminiumsbelagt PET-folie, kobberbelagt FR4 eller keramiske og RF-substrater. Dobbeltsidede printkort placeres automatisk ved hjælp af kamerasystemet og pass-mærker.

Vil du vide mere? Kontakt os

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.037