23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Varmegenvinding / krydsveksler fra Klimablock

Udløber
1. januar 2024
Stand
Ny

Varmegenvinding

Varmegenvinding - eller erstatningsluft som det også bliver kaldt, er et område som Klimablock har stor ekspertise i. I henhold til bygningsreglementet skal mekaniske ventilationsanlæg være forsynet med varmegenvinding, således afkastluftens varmeindhold udnyttes. Vi har stor erfaring i at lave energioptimerede ventilationsløsninger, som kan reducere driftsomkostningerne.

Ved udsugning af luft i forbindelse med en forurenende arbejdsproces er det en nødvendighed, at der tilføres samme mængde frisk luft - tilpasset lokalets temperaturer for at undgå træk fra utætheder, døre og vinduer samt for at modvirke et skadeligt arbejdsmiljø. Varmen fra den udsugede luft kan I mange tilfælde benyttes til at opvarme erstatningsluften, hvilket giver energibesparelser.

Krydsveksler

Vores erstatningsluftanlæg med krydsveksler giver jer mulighed for at genanvende den dyre varme-energi i den luft, der suges ud, grundet den høje virkningsgrad på veksleren.

I kan få erstatningsluftanlæg i størrelser fra 1.000 m³/h og opefter med forskellige former for opbygning af indblæsning, udsugning, varmegenvinding og recirkulering.

Anlæggene er opbygget af en konstruktion i aluminium med sidepaneler i galvaniserede stålplader isoleret med 50 mm mineraluld som virker isolerende og støjabsorberende.

Klimablock er specialister i at levere frisk luft til industrien, og hos os er i sikret det rigtige grundlag for at træffe den rette beslutning omkring jeres industri ventilation.

 

Ring på Tlf. 9713 2500

Klimablock Herning ApS
Teglvænget 23
7400 Herning

www.klimablock.dk | info@klimablock.dk

Klimablock Herning ApS
Teglvænget 23
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41014415
P nummer: 1012172423

Send til en kollega

0.047