23948sdkhjf
Del siden
Sælges

3D-printhoveder til flydende materialer

Udløber
5. april 2025
Stand
Ny
Producent
ViscoTec
Model
vipro-HEAD
Årgang
2024

Vores 3D-printhoveder bruges hos nogle af de største producenter af 3D-printere, hvilket må siges at være en blåstempling af højeste klasse. 

ViscoTec's 3D-printhoveder egner sig til ultrapræcis printning af 1- og 2-komponentmedier. Printhovedernes design gør det muligt at forarbejde pastaer med en viskositet på op til 1.000.000 mPas. I konfigurationen kan der også, på processikker vis, forarbejdes medier, der er højfyldt med abrasive fyldstoffer. Printhovederne kan nemt tilsluttes til stort set alle 3D-printere. Styringen finder sted med “plug and play” via 3D-printerens signaler. Således udvider vores doseringshoveder din 3D-printers anvendelsesområde inden for væskeprintning med en minimal arbejdsindsats. Dermed kan du printe silikone, uv-klæbemidler, keramiske pastaer, polyuretan, epoxyharpikser og metalpastaer.

3D-modeller og -former kan udføres ved varierende hastigheder. Og det med forskellige lagtykkelser. Vi garanterer en strukturskånsom additiv påføring og kan derved håndtere høje viskositeter. Dermed giver 3D-printhovederne helt nye designmuligheder med hidtil ubenyttede materialer. Du kan se nærmere i vores whitepaper om additiv fremstilling med flydende materialer.

Vores pålidelige endeløse stempelprincip giver dig mange fordele. Ud over muligheden for at fungere med både 1- og 2-komponent materialer, er der lagt høj vægt på teknologiens præcision. Derudover er det endeløse stempelprincip en teknologi til mange forskellige produktmaterialer. Det er værd at bemærke, at en stor spændvidde af materialeegenskaber kan dækkes.

Industriel 3D-printning med ViscoTec-3D-printhoveder
Nøjagtig, ren, automatisk og gentagelsesnøjagtig: til præcis materialehåndtering.

  • Produktskånsom transport af medier
  • Volumetrisk dosering
  • Præcise start- og slutpunkter
  • Programmerbar tilbagesugningseffekt (ingen dryp eller strenge)
  • Viskositetsuafhængig dosering

Vil du vide mere om vores printhoveder? Så kontakt os i dag på info@viscotec-nordic.com eller på +45 4582 8090

ViscoTec - Perfekt doseret!
ViscoTec Pumpen- u. Dosiertechnik GmbH er en førende systemproducent inden for væsketeknologi: Fra ekstraktion og produktforberedelse til dosering af medium til højviskositetsmedier. Produktporteføljen dækker doserings- og påfyldningsapplikationer inden for bilindustrien, e-mobilitet, elektronikfremstilling, fødevareforarbejdning, rumfart, medicinsk teknologi, farmaceutisk og mange andre industrier.
Hovedkvarteret for den teknologiske markedsleder er i Bayern. Ud over et internationalt distributørnetværk har ViscoTec datterselskaber i USA, Kina, Singapore, Indien, Frankrig, Hong Kong og Danmark og beskæftiger omkring 340 medarbejdere verden over. I 2023 registrerede ViscoTec en global omsætning på 70 millioner euro.

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Mia Stenholm Nogel
Salg & Marketing
mia.nogel@viscotec-nordic.com

Send til en kollega

0.048