23948sdkhjf

Olie og naturgas anlæg.

Sælges
Udløber
24. september 2020
Stand
Ny

Vi har stor erfaring med installation af kondenserende olie og gasfyr og kan råde Dem til valg af kedel samt den aturgas muligheder De har for opsætning.

• Installation af nye kondenserende olie og gaskedler

• Industri/Erhverv

• Huse/villaer

• Ejendomskomplekser

• Servicering af kedel-installationer

Serviceeftersyn på olie og gasfyr
Det er lovpligtigt at få lavet eftersyn på sin varmeinstallation. Oliefyr skal serviceres hvert år og gasinstallationer skal hvert andet år.

Hos Vangvedvængets VVS kan du vælge imellem flere forskellige typer eftersyn alt efter om du ønsker en serviceaftale med fri tilkald eller om du blot ønsker dit lovpligtige eftersyn.

Serviceaftale
Hvad enten du har olie eller gasfyr, så tilbyder vi at servicere digasmestert fyr. Med en serviceaftale med Vangvedvængets VVS, så påtager vi os den fulde service af fyret. Vi sørger for at du bliver kontaktet, når det igen er tid til eftersyn og har du valgt en serviceaftale med fri tilkald, så skal du kun betale for de reservedele vores montør bruger for at reparere din kedel i tilfælde af at den bryder sammen mellem servicebesøg.

Kondenserende oliekedler
I følge bygningsreglementet er det ikke længere tilladt at installere en traditionel oliekedel. Oliekedlen skal være kondenserende, hvilket har åbnet op for et helt nyt markede, nu er oliekedlen ikke længere en stor beskidt klods, der står og oser i det bagerste hjørne af garagen. I dag er oliekedlen ikke større end vaskemaskinen ude i baggangen.
Sælger
Scanboiler Varmeteknik
Vangvedvænget 1
8600 Silkeborg
Danmark

Leif Kristoffersen
Telefon: +45 20604825


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.125