23948sdkhjf

Response - semi-automatisk fyldemaskine

Sælges
Udløber
3. marts 2022
Stand
Ny

Hermed præsenteres den semi-automatiske, pneumatiske, volumetriske fyldemaskine fra Adelphi, som kan håndtere produkter som chutney lige så godt som rosenvand og sirup.

Enheden er designet til at leve op til farmaceutiske standarder og er alsidig, hygienisk og let at anvende. Under det stilrene ydre gemmer sig et velkonstrueret og robust fyldesystem.

Alsidighed

Alsidighed er en af Response’s hovedegenskaber, som med et enkelt hoved er egnet til fyldning af væsker, pastaer og faste emner ned i alle typer beholdere og med et stort udvalg af tilbehør for tilpasning til mere specialiserede opgaver. Takket være tre standardstørrelser af honede pumpesæt kan fyldeområdet strække sig fra 10ml op til 1 ltr. ved en enkelt dosering og med en præcision på ±0,25%. Frem- og tilbagetaktning kan varieres uafhængigt for at optimere fyldekarakteristika og kan indstilles til enkeltdosering eller kontinuerlig drift.

Produktet kan fødes via en tragt, ved direkte fødning eller fra en opbevaringstank. Adelphi kan om ønsket i øvrigt også levere rustfri stålborde og trolleys.

Hygiejne

Alle kontaktberørte dele er udført i stålfrit stål 316L, PTFE og Viton, og hel rustfri skal-konstruktion med kurvede og skrå flader der lever op til GMP-krav. Ren, smørefri pneumatik, trekløver-tragtforbindelser og hurtig demonteringsdesign for nem rengøring.

Let og sikker at anvende

Alle kontrolenheder er anbragt på frontsiden med let adgang for operatøren. Fodpedal kan leveres som option. Snap-fittings samt enkelt værktøj for demonterings- og omstillingsarbejde sikre at operatøren på effektiv vis kan udføre den daglige vedligeholdelse og rengøring af udstyret. Pumpevolumen indstilles let med en numerisk tæller og alle bevægelige dele er afskærmede.

Tilbehør

Dyser: Der forefindes et stort udvalg af udskiftelige dyser for forskellige produkter. Der kan også leveres en ekstra dyse til dosering ind i eller ovenpå fødevarer, etc.

Dobbelthoved: Der kan doseres to identiske fyld på én gang med en Resonse-fyldemaskine. Enheden rummer 2-produktscylindere og fyldehovedet kan integrere to dyser.

For yderligere oplysninger kontaktes:

KAI ERICHSEN A/S
Gersonsvej 13
DK-2900 Hellerup
Email: info@kai-erichsen.dk
Tel.: 0045 40561247
Sælger
Kai Erichsen A/S

Kai Erichsen A/S
Gersonsvej 13
2900 Hellerup
Danmark

Peer Juul Andersen
Telefon: +45 40561247

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.125