23948sdkhjf

ELMA højkvalitets ultralydanlæg.

Sælges
Udløber
31. december 2021
Stand
Ny
Producent
Elma Schnidbauer GmbH

ELMA er en af de førende europæiske producenter af ultralydanlæg af høj kvalitet. Standardprogrammet spænder fra 0,5 til 300 liter.
ABC-CLEAN ApS lagerfører de mest populære størrelser, og har med mere end 40 års erfaring leveret flere hundrede anlæg,og derved opbygget et betydeligt know-how indenfor industrielle anvendelser.
Erfaringen har vist, at der næsten aldrig er 2 opgaver der er ens. Da ultralydrens er en akustisk proces med konstant variable faktorer, så er erfaring en forudsætning for at kunne tilbyde den optimale løsning.
Samme erfaring har medført, at vi i samarbejde med danske- og tyske producenter, har udviklet et program af ABC-CLEAN miljøvenlige rensekemier, specielt tilegnet ultralydaktivering og tidens miljømæssige krav.
ELMA's X-tra serie af modulopbyggede proceslinjer, gør det muligt at tilbyde semi- og fuldautomatiske renselinje, bestående af standard kar og tilbehør.
Dampaffedtningsanlægget ELMA STEAM gør det muligt at opnå pletfri afrensning af mindre komponenter uden kemi og med samtidig tørring.
Vi tilbyder rensetest og efterfølgende procestilbud - gerne som totalleverandør med tilsvarende procesgaranti.
Sælger
ABC-CLEAN ApS

ABC-CLEAN ApS
Bøgeskovvej 6
3490 Kvistgård
Danmark

Brian Christian Hansen
Telefon: +45 45762480

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.141