23948sdkhjf

Jura

Ansvarsbegrænsning
Nordiske Medier har med dette netsted til hensigt at skabe et samlingspunkt for industrien. Det tilstræbes, at oplysningerne er korrekte og ajourførte. Eventuelle fejl søges rettet. Nordiske Medier påtager sig imidlertid intet ansvar for oplysningerne på dette sted.
Oplysningerne udgør ikke professionel rådgivning (har du behov for særlig rådgivning, bør du altid henvende dig til en specialist på det pågældende område).

Ud over de nyheder Nordiske Medier selv offentliggør via netstedet er en stor del nyheder og annoncer skrevet og offentliggjort af vores medlemmer eller andre leverandører af data og informationer. Nordiske Medier kan ikke holdes ansvarlig for disse annoncer og nyheder. Nordiske Medier er ligeledes ikke involveret i køb og salg af maskiner, produkter og kompetencer. Alle henvendelser hertil bedes rettet til de respektive annoncører. Nordiske Medier står ikke inde for kvalitet, salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, garantier eller lignende i de annoncer vores medlemmer lægger ud på netstedet.

Det tilstræbes så vidt muligt at mindske forstyrrelser forårsaget af tekniske problemer. Dog kan visse data eller andre oplysninger på netstedet være blevet struktureret i filer eller formater, som ikke er fejlfrie, og vi kan ikke garantere, at vores service ikke afbrydes eller i øvrigt ikke påvirkes af den slags problemer. Nordiske Medier påtager sig intet ansvar for ulemper, der måtte opstå som følge af brugen af dette netsted eller andre tilknyttede eksterne netsteder.

Hensigten med denne erklæring om ansvarsbegrænsning er hverken at begrænse Nordiske Medier’s ansvar på en måde der strider mod eventuelle krav ifølge gældende national ret eller at udelukke Nordiske Medier’s ansvar i tilfælde, hvor ansvar ved lov ikke kan udelukkes.

Ophavsret
Copyright © Nordiske Medier

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Nordiske Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Gengivelse af nyheder skrevet af Nordiske Medier er tilladt med kildeangivelse, hvis ikke andet er anført. Det er ikke tilladt at gengive nyheder mv. skrevet af medlemmer eller andre leverandører af information og data.

Send til en kollega

0.031