23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2021/S 048-120807
Offentliggjort
10.03.2021
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

ATP

Vindere

Kontrakt om levering af drift, vedligehold, support og videreudvikling af ATP's koncernsites

(02.06.2021)
Peytz & Co A/S
Rentemestervej 56 C
2400 Copenhagen NV

Kontrakt om levering af drift, vedligehold, support og videreudvikling af ATP's koncernsites


ATP

Udbudsbekendtgørelse

Tjenesteydelser

Retsgrundlag:
Direktiv 2014/24/EU

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn og adresser
Officielt navn: ATP
CVR-nummer: 43405810
Postadresse: Kongens Vænge 8
By: Hillerød
NUTS-kode: DK Danmark
Postnummer: 3400
Land: Danmark
Kontaktperson: Christian Bernhard
E-mail: cb@atp.dk
Telefon: +45 70111213
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://permalink.mercell.com/148901631.aspx
Internetadresse for køberprofilen: https://www.atp.dk/
I.3) Kommunikation
Udbudsmaterialet er gratis, ubegrænset og fuldt tilgængeligt på: https://permalink.mercell.com/148901631.aspx
Yderligere oplysninger fås på den ovennævnte adresse
Bud eller ansøgninger om deltagelse skal sendes elektronisk via: https://permalink.mercell.com/148901631.aspx
I.4) Type ordregivende myndighed
Offentligretligt organ
I.5) Hovedaktivitet
Generelle offentlige tjenester

Del II: Genstand

II.1) Udbuddets omfang
II.1.1) Betegnelse:

Kontrakt om levering af drift, vedligehold, support og videreudvikling af ATP's koncernsites

Sagsnr.: PID000662
II.1.2) Hoved-CPV-kode
72200000 Programmering af software og konsulentvirksomhed
II.1.3) Kontrakttype
Tjenesteydelser
II.1.4) Kort beskrivelse:

ATP ønsker at indgå en kontrakt med et digitalt bureau vedrørende ydelser i form af drift, vedligehold, support og videreudvikling af ATP's koncernsites.

II.1.5) Anslået samlet værdi
Værdi eksklusive moms: 12 000 000.00 DKK
II.1.6) Oplysninger om delkontrakter
Kontrakten er opdelt i delkontrakter: nej
II.2) Beskrivelse
II.2.2) Supplerende CPV-kode(r)
72230000 Udvikling af kundespecificeret programmel
72250000 System- og supporttjenester
72253000 Help-desk og støttetjenester
72253200 Systemsupport
72254000 Programmeltestning
72260000 Programmelrelaterede tjenester
72261000 Programmelsupport
72262000 Programmeludvikling
72263000 Implementering af programmel
72265000 Konfigurering af programmel
72266000 Konsulentvirksomhed i forbindelse med programmel
72267000 Programmelvedligeholdelses- og reparationstjenester
72267100 Vedligeholdelse af programmel til informationsteknologi
72268000 Levering af programmel
72510000 Servicevirksomhed i forbindelse med drift af datamater
II.2.3) Udførelsessted
NUTS-kode: DK Danmark
Hovedudførelsessted:

Hillerød og Allerød

II.2.4) Beskrivelse af udbuddet:

Leverandøren skal levere ydelser til ATP i form af:

A) Drift og infrastruktur - leverandøren skal stille infrastruktur til rådighed og hoste Systemet. Systemet skal håndtere følgende hjemmesider.

www.atp.dk, www.pensionforalle.dk, www.aes.dk og www.cfa.gl

Bl.a. som led i, at ATP's lovhjemlede ansvar for administration af sagsområder eventuelt måtte ændre sig, skal det være muligt at implementere yderligere hjemmesider over tid. Systemet med ovennævnte hjemmesider forventes at skulle håndtere op til 350 000 månedlige besøg og med 450 000 sidevisninger pr. måned, men driften skal løbende kunne op og nedskaleres som led i, at ATP's lovhjemlede ansvar for administration af områder eventuelt måtte ændre sig. Driften vil bl.a. omfatte tilrådighedsstillelse af infrastruktur (tests‐, og produktionsmiljøer), monitorering og overvågning, driftsrapportering, support og afhjælpning ift. driftsrelaterede problemer herunder incident mangement samt gennemførsel af årlig reetableringstest.

B) Vedligehold ‐ leverandøren skal yde vedligeholdelse, som bl.a. vil omfatte fejlretning, opdatering og patching af nyere versioner og releases og gennemførelse af performanceforbedringer. Løbende teknisk vedligeholdelse ved f.eks. sikring af effektiv deploymentprocedurer, opdatering af miljøerne, performance-relateret konfiguration, nødvendig oprydning i koden og lignende. Leverandøren forventes at være ekspert i Drupal (version 8 og nyere) og forventes at rådgive og udfordre ATP, ift. hvordan vi bedst løbende kan optimere løsningen og samtidig har omkostningseffektivitet for øje, da dette er vigtigt for ATP Koncernen.

C) Leverandøren skal endvidere levere support til ATP's redaktører.

D) Videreudvikling af systemet og andre tilknyttede konsulentydelser, som bl.a. vil omfatte implementering af eventuelle yderligere hjemmesider, ændringer til ny funktionalitet til de eksisterende hjemmesider. ATP ønsker, at leverandøren arbejder agilt og i høj grad involverer ATP's Product Owner samt øvrige opgavebestillere i samarbejdet. Det er hovedsageligt ved større udviklingsopgaver, at ATP ønsker, at leverandøren arbejder ud fra de agile events, og leverandørens projektleder forventes at indgå i rollen som Scrum Master. Endelig ønsker ATP sparring og rådgivning indenfor produkt, forretning, strategi, konceptudvikling, design, UI, UX, brugertest, trends og løsningens arkitektur. Endelig ønskes agil udvikling (backend og frontend) af webtilgængelige og responsive websites på Drupal-platformen eller delkomponenter (paragraphs) til websites.

II.2.5) Tildelingskriterier
Prisen er ikke det eneste tildelingskriterium og alle kriterier er udelukkende anført i udbudsdokumenterne
II.2.6) Anslået værdi
Værdi eksklusive moms: 12 000 000.00 DKK
II.2.7) Varighed af kontrakten, rammeaftalen eller det dynamiske indkøbssystem
Varighed i måneder: 72
Denne kontrakt kan forlænges: ja
Beskrivelse af forlængelser:

Forlængelse af kontrakten kan foretages to (2) gange med op til 12 måneder pr. gang.

II.2.10) Oplysninger om alternative tilbud
Alternative tilbud vil blive taget i betragtning: nej
II.2.11) Oplysninger om optioner
Optioner: ja
Beskrivelse af optioner:

ATP har kravstillet i alt 6 optioner på baggrund af en forventet udvidelse af antallet af koncernsites. Optionerne omfatter et øget antal koncernsites inkl. support, applikationsdrift og infrastrukturdrift.

II.2.13) Oplysninger om EU-midler
Udbuddet vedrører et EU-finansieret projekt og/eller program: nej
II.2.14) Yderligere oplysninger

Vedr. punkt II.1.6) bemærkes det, at baggrunden for ikke at opdele kontrakten i delkontrakter er, at det vurderes, at der kan opnås bedre priser og bedre kvalitet ved ikke at opdele kontrakten i flere delkontrakter. Vedr. punkt II.2.6) bemærkes, at beløbet udgør et skøn over den forventede kontraktsum for kontraktens fulde løbetid, inklusive prisen for optioner.

Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger

III.1) Betingelser for deltagelse
III.1.2) Økonomisk og finansiel kapacitet
Liste over og kort beskrivelse af udvælgelseskriterier:

Tilbudsgiver skal i ESPD i Mercell anføre følgende oplysninger: Tilbudsgivers egenkapital pr. år for de seneste 3 disponible regnskabsår. Tilbudsgivers nettoomsætning pr. år for de seneste 3 disponible regnskabsår. Ved en sammenslutning af virksomheder (fx et konsortium) skal oplysningerne afgives for hver af de deltagende virksomheder i sammenslutningen. Inden tildelingsbeslutningen skal den tilbudsgiver, som ordregiver har til hensigt at tildele kontrakten til, fremlægge dokumentation for, at oplysningerne i ESPD er korrekte. ESPD fungerer som et foreløbigt bevis for, at tilbudsgiver opfylder mindstekrav til egnethed i relation til økonomisk og finansiel kapacitet. Når ordregiver forlanger dét, skal der fremlægges følgende dokumentation for økonomisk og finansiel kapacitet: (Egenkapital): Virksomhedens balance og resultatopgørelse eller uddrag heraf i de seneste 3 disponible regnskabsår, såfremt offentliggørelse af balancen og resultatopgørelsen er lovpligtig i det land, hvor virksomheden er etableret, eller anden dokumentation for egenkapitalens størrelse og resultatet. (Omsætning): Erklæring om virksomhedens samlede nettoomsætning i hvert af de seneste 3 disponible regnskabsår, afhængig af hvornår virksomheden blev etableret eller startede sin virksomhed, hvis tallene for denne omsætning foreligger. Såfremt tilbudsgiver baserer sig på andre enheders formåen (Fx et moder- eller søsterselskab eller en underleverandør), skal tilbudsgiver fremlægge støtteerklæringer, eller anden dokumentation, der godtgør, at tilbudsgiver faktisk råder over denne formåen, jf. udbudslovens § 144, stk. 2. Skabelon for støtteerklæring er vedlagt udbudsmaterialet. Ordregiver kræver, at tilbudsgiver og den juridiske enhed, som tilbudsgiveren baserer sin økonomiske og finansielle formåen på hæfter solidarisk for kontraktens gennemførelse. Den eller de andre enheder, som tilbudsgiver støtter sig på, skal afgive selvstændige versioner af ESPD'et i Mercell.

Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves:

Tilbudsgivers egenkapital i hvert af de seneste 3 disponible regnskabsår skal være minimum 2 mio. DKK. Tilbudsgivers nettoomsætning i hvert af de seneste 3 disponible regnskabsår skal være minimum 10 mio. DKK. Såfremt tilbudsgiver baserer sig på andre enheders formåen (som fx i et konsortium), beregnes beløbet som virksomhedernes samlede egenkapital og omsætning.

III.1.3) Teknisk og faglig kapacitet
Liste over og kort beskrivelse af udvælgelseskriterier:

Tilbudsgiver skal i ESPD i Mercell anføre to (2) referencer udført inden for de seneste tre (3) år i relation til tilsvarende leverancer. Med tilsvarende leverancer anses levering af drift, vedligehold, support og videreudvikling af minimum 4 sites inden for de seneste 3 år. ATP ser gerne, at referencerne oplistes på følgende måde i de 5 felter i ESPD (onlineformular): A) Navn på referencen indsættes i feltet "Modtagere" - dette skal ske for hver enkelt reference, B) Tidspunkt for leverancens udførelse - dette indsættes i feltet "Slutdato" - dette skal ske for hver enkelt reference. og C) en kort opgavebeskrivelse, hvor det fremgår, om der var tale om levering af drift, vedligehold, support og videreudvikling af minimum 4 sites - indsættes i feltet "Beskrivelse" - dette skal ske for hver enkelt reference. Derudover skal tilbudsgiver i ESPD i Mercell oplyse om virksomhedens antal medarbejdere.

ESPD fungerer som et foreløbigt bevis for, at tilbudsgiver opfylder mindstekrav til egnethed i relation til teknisk og faglig kapacitet. Tilbudsgiver vil dog ikke blive afkrævet yderligere dokumentation for referencer. Dog forbeholder ordregiver sig ret til at kontakte tilbudsgiver eller den i referencen angivne kunde med henblik på at få attesteret oplysningerne om referencen. Såfremt tilbudsgiver baserer sig på andre enheders formåen (f.eks. et moder- eller søsterselskab eller en underleverandør), skal tilbudsgiver fremlægge støtteerklæringer eller anden dokumentation, der godtgør, at tilbudsgiveren faktisk råder over denne formåen jf. udbudslovens § 144, stk. 2. Skabelon for støtteerklæring er vedlagt udbudsmaterialet. Den eller de andre enheder, som ansøger støtter sig på, skal afgive selvstændige versioner af ESPD'et i Mercell. Der må maksimalt angives to (2) referencer. I det omfang et tilbud indeholder flere end to (2) referencer, vil alene de første to (2) referencer blive tillagt betydning.

Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves:

Det er et mindstekrav, at tilbudsgiver, i ESPD i Mercell har anført to (2) referencer udført inden for de seneste tre (3) år i relation til tilsvarende leverancer. Med tilsvarende leverancer anses levering af drift, vedligehold, support og videreudvikling af minimum 4 sites pr. reference inden for de seneste 3 år. Tilbudsgivers antal medarbejdere skal på tilbudstidspunktet være minimum 20 personer.

III.2) Kontraktbetingelser
III.2.2) Kontraktudførelsesvilkår:

I kontrakten er hensynet til samfundsansvar, som formuleret i de konventioner, der ligger til grund for principperne i FN's Global Compact, og som formuleret i OECD's retningslinjer for multinationale virksomheder, inddraget i relevant omfang med tilhørende dokumentations- og håndhævelsesbestemmelser. Der er desuden indarbejdet en arbejdsklausul. Såfremt kontrakten tildeles en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium), skal deltagerne i sammenslutningen påtage sig solidarisk hæftelse og udpege en fælles befuldmægtiget. Kontrakten stiller krav om overholdelse af persondatalovgivningen.

Del IV: Procedure

IV.1) Beskrivelse
IV.1.1) Proceduretype
Offentligt udbud
IV.1.3) Oplysninger om rammeaftale eller dynamisk indkøbssystem
IV.1.8) Oplysninger om GPA-aftalen om offentlige udbud
Dette udbud er omfattet af GPA-aftalen: ja
IV.2) Administrative oplysninger
IV.2.2) Frist for modtagelse af bud eller ansøgninger om deltagelse
Dato: 07/04/2021
Tidspunkt: 12:00
IV.2.3) Forventet dato for afsendelse af opfordringer til at afgive bud eller at deltage til udvalgte ansøgere
IV.2.4) Sprog, der må benyttes ved afgivelse af tilbud eller ansøgninger om deltagelse:
Dansk
IV.2.6) Minimumsperiode, i hvilken den bydende er forpligtet af sit bud
Varighed i måneder: 6 (fra den anførte dato for modtagelse af bud)
IV.2.7) Betingelser for åbning af bud
Dato: 07/04/2021
Tidspunkt: 12:00

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.1) Oplysninger om gentagelse
Dette er et tilbagevendende offentligt indkøb: nej
VI.2) Oplysninger om elektroniske arbejdsgange
Elektronisk fakturering accepteres
Der vil blive anvendt elektronisk betaling
VI.3) Yderligere oplysninger:

Deltagelse i udbuddet kan kun ske elektronisk via ordregivers anvendte elektroniske udbudssystem (Mercell), jf. adressen i udbudsbekendtgørelsen punkt I.3). Såfremt tilbuddet indeholder flere udgaver (versioner) af det samme dokument, vil den seneste uploadede udgave være den gældende. Al kommunikation i forbindelse med udbudsproceduren, herunder spørgsmål og svar, skal ske via Mercell. Tilbudsgiver besvarer ESPD´et direkte i Mercell som et foreløbigt bevis for de i udbudslovens § 148, stk. 1, nr. 1-3 nævnte forhold. Der er tale om foreløbigt bevis for:

1) at tilbudsgiver ikke er omfattet af udelukkelsesgrunde, jf. nærmere nedenfor, og

2) at tilbudsgiveren opfylder de eventuelle mindstekrav til egnethed vedr. økonomisk og finansiel kapacitet samt teknisk og faglig kapacitet, der er fastsat ovenfor i punkt III.1.2) og III.1.3). Ordregiveren skal udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis tilbudsgiver er omfattet af de i udbudslovens § § 135 og 136 nævnte obligatoriske udelukkelsesgrunde. Ordregiver vil herudover udelukke tilbudsgiver fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis de er omfattet af en udelukkelsesgrund i udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 1, nr. 2, nr. 4, nr. 6 eller nr. 7, medmindre tilbudsgiver har fremlagt tilstrækkelig dokumentation for, at denne er pålidelig i overensstemmelse med udbudslovens § 138. Før ordregivers beslutning om tildeling af kontrakten skal den tilbudsgiver, som ordregiver har til hensigt at tildele kontrakten, fremlægge dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD), jf. udbudslovens § 159, stk. 2. For tilbudsgivere, der er hjemhørende i Danmark, kan dokumentationen udgøres af en serviceattest, der udstedes af Erhvervsstyrelsen efter anmodning. Såfremt tilbudsgiver baserer sig på andre enheders formåen (f.eks. et moder- eller søsterselskab eller en underleverandør) vedr. pkt. III.1.2), skal tilbudsgiver fremlægge støtteerklæringer eller anden dokumentation, der godtgør, at tilbudsgiveren faktisk råder over denne formåen, jf. udbudslovens § 144, stk. 2. Skabelon for støtteerklæring, der kan anvendes af tilbudsgiver, er vedlagt udbudsmaterialet. Ordregiver kræver, at tilbudsgiver og den juridiske enhed, som tilbudsgiver baserer sin økonomiske og finansielle formåen på, hæfter solidarisk for kontraktens gennemførelse. Eventuelle enheder, som tilbudsgiver baserer sig på, skal ligeledes udfylde ESPD elektronisk direkte i Mercell. Ordregiver kan anvende fremgangsmåden i udbudslovens § 159, stk. 5.

VI.4) Klageprocedurer
VI.4.1) Organ med ansvar for klageprocedurerne
Officielt navn: Nævnenes Hus
Postadresse: Toldboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405600
Fax: +45 33307799
Internetadresse: http://www.naevneneshus.dk
VI.4.3) Klageprocedure
Præcise oplysninger om klagefrist(er):

Præcise oplysninger om klagefrist(er): I henhold til LBK nr. 593 af 2. juni 2016 om lov om Klagenævnet for Udbud gælder følgende klagefrister i relation til gennemførelse af udbud:

Klage over ikke at være prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har afsendt en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet prækvalificeret, hvis underretningen har angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen, jf. lovens § 7, stk. 1.

Klage over tildeling af kontrakten skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 45 dage efter, at

ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har

indgået en kontrakt.

Klage i forbindelse med indgåelse af en rammeaftale skal indgives inden 6 måneder regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiver har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere.

Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette

ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.

Samtidig med indgivelse af klage skal der indbetales et klagegebyr på 20 000 DKK til Klagenævnet for Udbud.

VI.4.4) Tjeneste, hvor der kan fås oplysninger om klageproceduren
Officielt navn: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Fax: +45 41715100
Internetadresse: http://www.kfst.dk
VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
05/03/2021

Send til en kollega

0.047