23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2021/S 201-524402
Offentliggjort
15.10.2021
Udbudstype
Udbud efter forhandling

Udbyder

Københavns Kommune - Økonomiforvaltningen

Opdateringer

Rettelse
(22.10.2021)

IV.2.2
I stedet for:
Dato: 12-11-2021
Time: 14:00
Læses:
Dato: 17-11-2021
Time: 14:00

Annullering
(29.10.2021)

Begrundelse for annullationen af udbuddet er, at ordregiver ønsker at ændre mindstekrav til egnethed for at sikre bedst mulig konkurrence om den udbudte kontrakt.

Udbud af kontrakt vedr. digital Foreningsportal samt forenings- og anlægsregister


Københavns Kommune - Økonomiforvaltningen

Udbudsbekendtgørelse

Tjenesteydelser

Retsgrundlag:
Direktiv 2014/24/EU

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn og adresser
Officielt navn: Københavns Kommune - Økonomiforvaltningen
CVR-nummer: 64942212
Postadresse: Borups Allé 177
By: København NV
NUTS-kode: DK011 Byen København
Postnummer: 2400
Land: Danmark
Kontaktperson: Projektleder, Kasper Jorn
E-mail: KX1T@kk.dk
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://permalink.mercell.com/164945467.aspx
I.3) Kommunikation
Udbudsmaterialet er gratis, ubegrænset og fuldt tilgængeligt på: https://permalink.mercell.com/164945467.aspx
Yderligere oplysninger fås på den ovennævnte adresse
Bud eller ansøgninger om deltagelse skal sendes elektronisk via: https://permalink.mercell.com/164945467.aspx
I.4) Type ordregivende myndighed
Regional eller lokal myndighed
I.5) Hovedaktivitet
Fritid, kultur og religion

Del II: Genstand

II.1) Udbuddets omfang
II.1.1) Betegnelse:

Udbud af kontrakt vedr. digital Foreningsportal samt forenings- og anlægsregister

Sagsnr.: C000298
II.1.2) Hoved-CPV-kode
72000000 It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support
II.1.3) Kontrakttype
Tjenesteydelser
II.1.4) Kort beskrivelse:

Nærværende udbud vedrører kontrakt om en IT-platform, som leverandørens skal stille til rådighed for Københavns Kommune til brug for en digital foreningsportal samt et forenings- og anlægsregister.

Tryk her https://permalink.mercell.com/164945467.aspx

II.1.5) Anslået samlet værdi
Værdi eksklusive moms: 3 650 000.00 DKK
II.1.6) Oplysninger om delkontrakter
Kontrakten er opdelt i delkontrakter: nej
II.2) Beskrivelse
II.2.3) Udførelsessted
NUTS-kode: DK011 Byen København
II.2.4) Beskrivelse af udbuddet:

Den udbudte kontrakt vedrører en Software as a Service aftale (SaaS), der omfatter en IT-platform, som leverandørens skal stille til rådighed for Københavns Kommune (Ordregiver), til brug for en digital bookingportal samt et forenings- og anlægsregister.

Den pågældende IT-platform skal anvendes som en digital foreningsportal til understøttelse af folkeoplysende foreningers og aftenskolers bookinger af faciliteter på kommunens idrætsanlæg, svømmehaller, boldbaner, folkeskoler, selvejende institutioner m.fl. i Københavns Kommune,  jf. Folkeoplysningsloven. Derudover skal den digitale løsning fungere som et forenings- og anlægsregister.

Efter udvikling og implementering af den digitale løsning i henhold til Ordregivers behov, skal den økonomiske aktør, der har fået tildelt kontrakten, endvidere hoste, drift og vedligeholde platformen i kontraktperioden.

Den digitale løsning skal kunne understøtte administrationen af ca. 1.200 folkeoplysende foreninger og 80 aftenskoler på omkring 165 lokationer i Københavns Kommune.

I henhold til Udbudslovens § 49, stk. 2 oplyses, at den udbudte kontrakt ikke opdeles i delkontrakter, idet Ordregiver har vurderet, at det af tekniske grunde ikke er muligt at have flere leverandører af ydelserne omfattet af kontrakten.

II.2.5) Tildelingskriterier
de nedenfor anførte kriterier
Kvalitetskriterium - Navn: Kvalitet / Vægtning: 45 %
Pris - Vægtning: 55%
II.2.6) Anslået værdi
Værdi eksklusive moms: 3 650 000.00 DKK
II.2.7) Varighed af kontrakten, rammeaftalen eller det dynamiske indkøbssystem
Varighed i måneder: 24
Denne kontrakt kan forlænges: ja
Beskrivelse af forlængelser:

Kontrakten er uopsigelig i 24 måneder efter indgåelse. Ordregiver kan opsige kontrakten til udløb af uopsigelighedsperioden eller senere i kontraktperioden, der ikke er tidsbegrænset.

II.2.9) Oplysning om begrænsningen af antallet af ansøgere, der vil blive opfordret til at afgive bud eller deltage
Forventet antal ansøgere: 4
Objektive kriterier for valg af det begrænsede antal ansøgere:

Udvælgelsen vil finde sted ud fra ansøgers referencer, der dokumentere at de valgte ansøgere har kvalifikationer til opfyldelse af kontrakten, jf. Udbudsbetingelserne punkt 6.3.2.1.

Ordregiver vil ved udvælgelsen af ansøgere lægge vægt på de af ansøgerne, der kan dokumentere de mest relevante referencer, der omfatter sammenlignelige projekter, som den udbudte kontrakt (den digitale løsning skal kunne understøtte administrationen af ca. 1.200 folkeoplysende foreninger og 80 aftenskoler på omkring 165 lokationer i Københavns Kommune), hvor der lægges vægt på, i hvor høj grad den konkrete reference har en størrelse og kompleksitet svarende til den udbudte kontrakt.

I vurderingen indgår følgende forhold:

a) Antal lokationer i den pågældende reference, idet det vægter højere, at en reference vedrører en sammenhængende opfyldelse af behovet for facilitetsbooking på mange lokationer,

b) Antal brugere i den pågældende reference, idet det vægter højere, at en reference vedrører opfyldelse af behovet for facilitetsbooking for mange foreninger og aftenskoler,

c) Antal ansøgninger og bookinger, idet det vægter højere, at en reference vedrører en tilsvarende datamængde, som den udbudte kontrakt,

d) At referencer vedrører ydelser til kommuner eller andre offentlige myndigheder.

I jo højere grad en reference er sammenlignelig med den udbudte kontrakt (den digitale løsning skal kunne understøtte administrationen af ca. 1.200 folkeoplysende foreninger og 80 aftenskoler på omkring 165 lokationer i Københavns Kommune) og omfatter flere/alle kategorier af ydelser, jf. litra a - d ovenfor, desto mere positivt vil Ordregiver bedømme referencen.

Ansøger skal være opmærksom på, at der kun medregnes referencer, hvor kontrakten om levering af ydelser er igangværende eller er afsluttet inden for de seneste 3 år, og at ansøger ikke kan forvente, at Ordregiver lægger vægt på mere end de første 4 prioriterede referencer, jf. udbudsbetingelserne pkt. 6.3.2.

II.2.10) Oplysninger om alternative tilbud
Alternative tilbud vil blive taget i betragtning: nej
II.2.11) Oplysninger om optioner
Optioner: nej
II.2.12) Oplysninger om elektroniske kataloger
Tilbud skal fremlægges i form af elektroniske kataloger eller inkludere et elektronisk katalog
II.2.13) Oplysninger om EU-midler
Udbuddet vedrører et EU-finansieret projekt og/eller program: nej
II.2.14) Yderligere oplysninger

Kommunikation, ansøgning og tilbud skal være på dansk, jf. DEL IV. 2.4). Eventuelle referencer, vedlagt som fil til eESPD'et, bilag til tilbud omfattende tekniske specifikationer samt endelig dokumentation for den vindende aktørs egnethed, jf. udbudsbetingelserne pkt. 8.4, må dog gerne være formuleret på engelsk.

Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger

III.1) Betingelser for deltagelse
III.1.2) Økonomisk og finansiel kapacitet
Liste over og kort beskrivelse af udvælgelseskriterier:

Ansøger skal i eESPD oplyse følgende økonomiske oplysninger:

1. Oplysninger om ansøgers soliditetsgrad i hvert enkelt år, i de seneste 3 tilgængelige regnskabsår (fra seneste offentliggjorte regnskab). Soliditetsgraden beregnes som virksomhedens samlede egenkapital/samlede aktiver x 100. Såfremt ansøger er en sammenslutning af økonomiske aktører (fx konsortium) eller ansøger baserer sig på andre enheders økonomiske og finansielle formåen, skal disse i fællesskab opfylde dette krav.

2. Oplysning om ansøgers omsætning ekskl. moms i hvert af de seneste 3 disponible regnskabsår. Såfremt ansøger er en sammenslutning af økonomiske aktører (fx konsortium) eller ansøger baserer sig på andre enheders økonomiske og finansielle formåen, skal disse i fællesskab opfylde dette krav.

Har ansøger eksisteret i mindre end 3 år, skal der alene oplyses om nøgletal/årsomsætning for det/de afsluttede regnskabsår, hvor ansøger har eksisteret. I ESPD, del IV.B, 3 oplyses i givet fald, hvornår ansøger etablerede eller startede sin virksomhed.

Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves:

Der stilles følgende (2) mindstekrav til ansøgers økonomiske og finansielle formåen, jf. udbudsbetingelserne pkt. 6.2.1:

Ansøgers soliditetsgrad skal være på minimum 15 % i hvert enkelt år, i de seneste 3 tilgængelige regnskabsår (fra seneste offentliggjorte regnskab). Soliditetsgraden beregnes som virksomhedens samlede egenkapital/samlede aktiver x 100.

Baserer ansøgeren sig på andre enheders økonomiske og finansielle formåen, beregnes soliditetsgraden som ansøgerens og disse andre enheders samlede egenkapital i forhold til deres samlede aktiver, udregnet i procent. Ved en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) beregnes soliditetsgraden, som virksomhedernes samlede egenkapital i forhold til deres samlede aktiver, udregnet i procent.

Har ansøgeren direkte eller indirekte ejerandele i den støttende enhed eller vice versa, beregnes soliditetsgraden på grundlag af virksomhedernes konsoliderede regnskabstal. Det samme gælder, hvis én sammenslutningsdeltager har direkte eller indirekte ejerandele i en anden sammenslutningsdeltager. De pågældende virksomheder skal i dette tilfælde afgive de oplysninger i ESPD'et, der er nødvendige for at foretage en korrekt beregning.

Baserer ansøgeren sig på andre enheders tekniske og faglige kapacitet, skal disse enheder hver især (og uden brug af støttevirksomheder) have en soliditetsgrad på mindst 15 % i det seneste disponible regnskabsår.

2. Ansøger skal have en omsætning på mindst DKK 1.000.000 ekskl. moms i hvert af de seneste 3 disponible regnskabsår. Såfremt ansøger er en sammenslutning af økonomiske aktører (fx konsortium) eller ansøger baserer sig på andre enheders økonomiske og finansielle formåen, skal disse i fællesskab opfylde dette krav.

Har ansøger eksisteret i mindre end 3 år, skal der alene oplyses om nøgletal/årsomsætning for det/de afsluttede regnskabsår, hvor ansøger har eksisteret. I ESPD, del IV.B, 3 oplyses i givet fald, hvornår ansøger etablerede eller startede sin virksomhed.

III.1.3) Teknisk og faglig kapacitet
Liste over og kort beskrivelse af udvælgelseskriterier:

Ansøgeren skal i eESPD indsætte en beskrivelse af referencer og derved dokumentere at have relevant erfaring med udførelse af tilsvarende ydelser, som omfattet af den udbudte kontrakt, jf. udbudsbetingelserne pkt. 6.2.2.Ansøger bedes maksimalt vedlægge 4 referencer med ansøgningen.

Vedlægger ansøger mere end to (2) referencer, vil Ordregiver udvælge de to referencer, der står først i ansøgningen. Ordregiver opfordrer derfor Ansøger til at prioritere oplistningen af vedlagt referencer og kun vedlægger maksimalt 4 referencer. Vedlægges mere end 4 referencer vil Ordregiver kun lægge vægt på de 4 første i ansøgers prioriterede oplistning eller vælge de 4 første referencer, der står først i ansøgningen.

Ordregiver opfordrer til, at referencerne ikke indeholder mere end 2 sider per reference. Såfremt én reference indeholder mere end 2 sider tages alene de første 2 sider i betragtning ved vurdering af ansøgers egnethed og udvælgelse. Referencer må ikke udgøre links eller tilsvarende henvisningen.

Ordregiver vil lægge vægt på ansøgernes mest relevante referencer ud fra følgende forhold:

Referencer vedrørende kontrakter, der omfatter sammenlignelige projekter, som den udbudte kontrakt (den digitale løsning skal kunne understøtte administrationen af ca. 1.200 folkeoplysende foreninger og 80 aftenskoler på omkring 165 lokationer i Københavns Kommune), hvor der lægges vægt på, i hvor høj grad de konkrete referencer har en størrelse og kompleksitet svarende til den udbudte kontrakt, hvor der indgår følgende forhold i vurderingen:

a. Antal lokationer i den pågældende reference, idet det vægter højere, at en reference vedrører en sammenhængende opfyldelse af behovet for facilitetsbooking på mange lokationer,

b. Antal brugere i den pågældende reference, idet det vægter højere, at en reference vedrører opfyldelse af behovet for facilitetsbooking for mange foreninger og aftenskoler,

c. Antal ansøgninger og bookinger, idet det vægter højere, at en reference vedrører en tilsvarende datamængde, som den udbudte kontrakt

d. At referencer vedrører ydelser til kommuner eller andre offentlige myndigheder

I jo højere grad en reference er sammenlignelig med den udbudte kontrakt (den digitale løsning skal kunne understøtte administrationen af ca. 1.200 folkeoplysende foreninger og 80 aftenskoler på omkring 165 lokationer i Københavns Kommune) og omfatter flere/alle kategorier af ydelser, jf. litra a - d ovenfor, desto mere positivt vil Ordregiver bedømme referencen.

Ansøger skal være opmærksom på, at der kun medregnes referencer, hvor kontrakten om levering af ydelser er igangværende eller er afsluttet inden for de seneste 3 år, og at ansøger ikke kan forvente, at Ordregiver lægger vægt på mere end de første 4 prioriterede referencer.

Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves:

Ansøger skal opfylde følgende mindstekrav for at være teknisk og fagligt egnet til at opfylde kontrakten:

Ansøger skal i eESPD angive mindst to (2) referencer vedrørende kontrakter om levering af ydelser, som er igangværende eller afsluttet indenfor inden for de seneste tre (3) år, og som har lighed med de ydelser, som er genstand for den udbudte kontrakt.

III.2) Kontraktbetingelser
III.2.2) Kontraktudførelsesvilkår:

Ordregivers krav til aftalevilkår fremgår af udkastet til kontrakt mens kravene til ydelser, der skal leveres som en del af kontrakten, er beskrevet i Bilag 1 -14. Alle dokumenter er vedlagt udbudsmaterialet.

Del IV: Procedure

IV.1) Beskrivelse
IV.1.1) Proceduretype
Udbud med forhandling
IV.1.3) Oplysninger om rammeaftale eller dynamisk indkøbssystem
IV.1.5) Oplysninger om forhandling
IV.1.8) Oplysninger om GPA-aftalen om offentlige udbud
Dette udbud er omfattet af GPA-aftalen: ja
IV.2) Administrative oplysninger
IV.2.2) Frist for modtagelse af bud eller ansøgninger om deltagelse
Dato: 12/11/2021
Tidspunkt: 14:00
IV.2.3) Forventet dato for afsendelse af opfordringer til at afgive bud eller at deltage til udvalgte ansøgere
IV.2.4) Sprog, der må benyttes ved afgivelse af tilbud eller ansøgninger om deltagelse:
Dansk

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.1) Oplysninger om gentagelse
Dette er et tilbagevendende offentligt indkøb: nej
VI.2) Oplysninger om elektroniske arbejdsgange
Der vil blive anvendt elektronisk bestilling
Elektronisk fakturering accepteres
Der vil blive anvendt elektronisk betaling
VI.3) Yderligere oplysninger:

Vedr. Afsnit IV 2.4 - sprog:

Eventuelle referencer vedlagt som fil til eESPD, bilag vedlagt tilbuddet omfattende tekniske specifikationer samt endelig dokumentation for den vindende aktørs egnethed, jf. udbudsbetingelserne pkt. 8.4, må dog gerne være formuleret på engelsk.

Vedr. Afsnit II.2.6 - Beregning af kontraktsum: Den udbudte kontrakt er tidsubegrænset med en opsigelsesadgang for ordregiver, og den anførte kontraktsummen er beregnet over 48 måneder.

Vedr. Afsnit IV.2.6 - Tilbuddets gyldighed: Indledende- samt endelige tilbud skal være gyldige i 6 måneder fra udløb af tilbudsfristen for det pågældende tilbud.

VI.4) Klageprocedurer
VI.4.1) Organ med ansvar for klageprocedurerne
Officielt navn: Nævnenes Hus
Postadresse: Toldboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405600
Fax: +45 33307799
Internetadresse: http://www.naevneneshus.dk
VI.4.3) Klageprocedure
Præcise oplysninger om klagefrist(er):

Præcise oplysninger om klagefrist(er): I henhold til LBK nr. 593 af 02.06.2016 om lov om Klagenævnet for Udbud gælder følgende klagefrister i relation til gennemførelse af udbud:

Klage over ikke at være prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage

regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har afsendt en underretning til de berørte ansøgere om, hvem

der er blevet prækvalificeret, hvis underretningen har angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for

beslutningen, jf. lovens § 7, stk. 1.

Klage over tildeling af kontrakten skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 45 dage efter, at

ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har

indgået en kontrakt.

Klage i forbindelse med indgåelse af en rammeaftale skal indgives inden 6 måneder regnet fra dagen efter den

dag, hvor ordregiver har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere.

Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette

ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstillperioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.

Samtidig med indgivelse af klage skal der indbetales et klagegebyr på kr. 20.000 til Klagenævnet for Udbud.

VI.4.4) Tjeneste, hvor der kan fås oplysninger om klageproceduren
Officielt navn: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Fax: +45 41715100
Internetadresse: http://www.kfst.dk
VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
12/10/2021

Send til en kollega

0.078