23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2022/S 038-097397
Offentliggjort
23.02.2022
Udbudstype
Forhåndsmeddelelse

Udbyder

Rigspolitiet

Forhåndsmeddelelse vedr. scanning af PDF-dokumenter (Digitalisering af særakter)


Rigspolitiet

Forhåndsmeddelelse

Denne bekendtgørelse er kun vejledende

Varer

Retsgrundlag:
Direktiv 2014/24/EU

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn og adresser
Officielt navn: Rigspolitiet
CVR-nummer: 17143611
Postadresse: Polititorvet 14
By: København V
NUTS-kode: DK Danmark
Postnummer: 1780
Land: Danmark
Kontaktperson: Michelle Sigersted Andersen
E-mail: MAN068@POLITI.DK
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: www.politi.dk
I.3) Kommunikation
Udbudsmaterialet er gratis, ubegrænset og fuldt tilgængeligt på: http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=324574&B=RIGSPOLITIET
Yderligere oplysninger fås på den ovennævnte adresse
I.4) Type ordregivende myndighed
Ministerium eller en anden myndighed på nationalt plan eller forbundsplan, herunder regionale eller lokale afdelinger
I.5) Hovedaktivitet
Offentlig orden og sikkerhed

Del II: Genstand

II.1) Udbuddets omfang
II.1.1) Betegnelse:

Forhåndsmeddelelse vedr. scanning af PDF-dokumenter (Digitalisering af særakter)

II.1.2) Hoved-CPV-kode
38520000 Scannere
II.1.3) Kontrakttype
Varer
II.1.4) Kort beskrivelse:

Som et led i digitalisering af strafferetskæden under Justitsministeriet har Rigspolitiet udviklet en digital løsning til håndtering af digitalisering af særakter. Lidt forenklet kan en særakt beskrives som den dømtes ”samlede historik”. Særakten indeholder alle borgerens domme samt personvurderinger og udtalelser. Den vigtigste anvendelse af særakten er ved udmåling af nye straffe. Løsningen, Digital Særakt (DS), modtager indscannede og OCR behandlede pdf dokumenter i en folder på en Windows server. Fra denne folder overføres de automatisk til DS.

II.1.5) Anslået samlet værdi
II.1.6) Oplysninger om delkontrakter
Kontrakten er opdelt i delkontrakter: nej
II.2) Beskrivelse
II.2.2) Supplerende CPV-kode(r)
60000000 Transporttjenester (ikke affaldstransport)
II.2.3) Udførelsessted
NUTS-kode: DK Danmark
II.2.4) Beskrivelse af udbuddet:

Forud for anskaffelsen af en scanner løsning til digitalisering af særakter ønsker Rigspolitiet indsigt i markedets muligheder med særskilt fokus på understøttelse af Rigspolitiets forretningsmæssige behov, hvorfor Rigspolitiet via en teknisk dialog ønsker at få besvaret en række spørgsmål. Den tekniske dialog skal danne grundlag for beslutninger om centrale elementer i tilrettelæggelsen af anskaffelsen. Den tekniske dialog består af en skriftlig proces, med henblik på at få markedets feedback på en række stillede spørgsmål. Materialet for den tekniske dialog indeholder dokumentet Request for information (Forhåndsmeddelelse), som indeholder de spørgsmål Rigspolitiet ønsker at få besvaret. Adgang til materialet kan tilgås på følgende link: http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=324574&B=RIGSPOLITIET. Det er gratis at oprette sig som bruger i EU-supply samt deltage i dialogen. Rigspolitiet er ikke forpligtet til at følge specifikke forslag og ideer. Dialogen vil ikke på nogen måde være bindende for Rigspolitiet i forhold til den videre proces vedrørende anskaffelsen. Såfremt Rigspolitiet finder det relevant, vil Rigspolitiet, baseret på de modtagne besvarelser, forbeholde sig retten til at invitere udvalgte potentielle leverandører til en mundtlig dialog. Udvælgelsen af leverandører sker på baggrund af besvarelserne af Rigspolitiet stillede spørgsmål i RFI’en. Leverandørerne bedes indsende besvarelse af de stillede spørgsmål senest d. 14. marts 2022 kl. 12.00 via EU Supply eller til mailen MAN068@politi.dk for at komme i betragtning til de eventuelle mundtlige dialoger. Det er dog altid muligt at fremsende besvarelser på spørgsmålene efterfølgende. Såfremt Rigspolitiet vælger at holde mundtlige dialoger, vil de blive gennemført på dansk.

II.2.14) Yderligere oplysninger
II.3) Foreløbig dato for offentliggørelse af udbudsbekendtgørelse:
19/04/2022

Del IV: Procedure

IV.1) Beskrivelse
IV.1.8) Oplysninger om GPA-aftalen om offentlige udbud
Dette udbud er omfattet af GPA-aftalen: ja

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.3) Yderligere oplysninger:

Nærværende vejledende forhåndsmeddelelse fremsendes med henblik på at gøre potentielle leverandører opmærksomme på høringen og give potentielle leverandører mulighed for at komme med input til de stillede spørgsmål. Rigspolitiet forbeholder sig ret til under et efterfølgende udbud at anvende enhver information, som leverandørerne afgiver i en anmodning om at deltage eller under den tekniske dialog, medmindre virksomheden forudgående har tilkendegivet, at informationen afgives i fortrolighed, udgør en forretningshemmelighed eller er omfattet af eksklusive rettigheder. Det bemærkes for en god ordens skyld, at de omkostninger, som leverandørerne måtte have ved at deltage i den tekniske dialog, ikke godtgøres af Rigspolitiet.

VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
18/02/2022

Send til en kollega

0.047