23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2022/S 041-106742
Offentliggjort
28.02.2022
Udbudstype
Begrænset udbud

Udbyder

Rudersdal Kommune

Vindere

Anskaffelse af ny hjemmeside

(10.06.2022)
Eksponent ApS
Frederiksberg

Udbud af anskaffelse af ny hjemmeside til Rudersdal Kommune


Rudersdal Kommune

Udbudsbekendtgørelse

Tjenesteydelser

Retsgrundlag:
Direktiv 2014/24/EU

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn og adresser
Officielt navn: Rudersdal Kommune
CVR-nummer: 29188378
Postadresse: Øverødvej 2
By: Holte
NUTS-kode: DK01 Hovedstaden
Postnummer: 2840
Land: Danmark
Kontaktperson: Pia Nørgaard Pedersen
E-mail: pnp@rudersdal.dk
Telefon: +45 72681151
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://www.ethics.dk/ethics/eo#/a3317486-66f8-44e5-8731-a9864c8c12a1/homepage
I.3) Kommunikation
Udbudsmaterialet er gratis, ubegrænset og fuldt tilgængeligt på: https://www.ethics.dk/ethics/eo#/a3317486-66f8-44e5-8731-a9864c8c12a1/publicMaterial
Yderligere oplysninger fås på den ovennævnte adresse
Bud eller ansøgninger om deltagelse skal sendes elektronisk via: https://www.ethics.dk/ethics/eo#/a3317486-66f8-44e5-8731-a9864c8c12a1/homepage
Bud eller ansøgninger om deltagelse skal sendes til den ovennævnte adresse
Elektronisk kommunikation kræver anvendelse af værktøjer og anordninger, der ikke er almindeligt tilgængelige. Der er gratis, ubegrænset og fuld adgang til disse værktøjer og anordninger på: https://www.ethics.dk/ethics/eo#/a3317486-66f8-44e5-8731-a9864c8c12a1/homepage
I.4) Type ordregivende myndighed
Regional eller lokal myndighed
I.5) Hovedaktivitet
Generelle offentlige tjenester

Del II: Genstand

II.1) Udbuddets omfang
II.1.1) Betegnelse:

Udbud af anskaffelse af ny hjemmeside til Rudersdal Kommune

II.1.2) Hoved-CPV-kode
72000000 It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support
II.1.3) Kontrakttype
Tjenesteydelser
II.1.4) Kort beskrivelse:

Nærværende udbud omfatter en kontrakt for udvikling, implementering, vedligeholdelse, support, drift, samt en ramme for videreudvikling af Webuniverset til Rudersdal Kommune. Webuniverset består af et Hovedsite samt på nuværende tidspunkt i alt 19 tilknyttede Subsites.

II.1.5) Anslået samlet værdi
Værdi eksklusive moms: 5 140 000.00 DKK
II.1.6) Oplysninger om delkontrakter
Kontrakten er opdelt i delkontrakter: nej
II.2) Beskrivelse
II.2.2) Supplerende CPV-kode(r)
72200000 Programmering af software og konsulentvirksomhed
72600000 Support- og konsulentvirksomhed i forbindelse med edb
II.2.3) Udførelsessted
NUTS-kode: DK01 Hovedstaden
Hovedudførelsessted:

Rudersdal Kommune

II.2.4) Beskrivelse af udbuddet:

Nærværende udbud omfatter en kontrakt for udvikling, implementering, vedligeholdelse, support, drift, samt en ramme for videreudvikling af Webuniverset til Rudersdal Kommune. Webuniverset består af et Hovedsite samt på nuværende tidspunkt i alt 19 tilknyttede Subsites. Løsningens Hovedsite forventes at kunne ibrugtages ultimo 2022, hvorefter Subsites kan ibrugtages primo 2023. Omfattet af opgaven er ligeledes videreudvikling, så Webuniverset løbende kan tilpasses udviklingen for Ordregivers fremtids- og forretningsmæssige behov. Kontrakten forventes at omfatte et klassisk projektforløb baseret på en fastprismodel kombineret med fremtidige projektforløb baseret på agile elementer.

Ordregivers Webunivers skal sikre Brugeren et samlet sted at finde information omkring kommunen og ved henvisning til selvbetjeningsløsninger sikre, at Brugeren kan klare mange af sine egne behov. Webuniverset skal understøtte tankegangen om, at Brugeren har et fasttrack og et slowtrack, når de starter deres brugerrejse hos Ordregiver. Brugeren skal enten hurtigt kunne finde både bredt dækkende og aktuel information, eller de skal kunne fordybe sig og gå på opdagelse i inspirerende information om Ordregivers mange faciliteter og tilbud. Løsningen skal sikre et driftssikkert Webunivers, der er til rådighed for Brugeren i alle døgnets timer året rundt. Brugeren skal være sikret et Webunivers med lave svartider for de enkelte Sider og funktioner. Dette øger effektiviteten og succesraten for brugerrejsen og yder dermed en bedre service.

Webuniverset skal for Brugeren fremstå imødekommende, professionel og fremtidssikret. Ordregiver ønsker en enkel og elegant brugerflade med flere veje til informationerne, hvilket stille krav til en let og overskuelig navigation og søgning. Webuniverset skal baseres på nuværende informationsarkitektur og Design, som Ordregiver har fået udviklet af tredjepart. For at afspejle Brugerens øvrige adfærd på nettet, ønskes en Løsning med en stærk søgefunktion.

Løsningen skal tilbyde en høj grad af tilgængelighed for Brugerne og understøtter en fleksibel håndtering af forskellige platforme, herunder et responsivt design, der skalerer Løsningen til Brugerens skærm, hvad enten det er en smartphone, iPad eller computer. Derudover skal Løsningen være tilgængelig for flest mulige Brugere, hermed også Brugere med funktionsnedsættelser og handicap, hvilket stiller krav til et højt niveau inden for webtilgængelighed.

I udviklingen af Løsningen forventes tæt samspil og dialog mellem Leverandøren og Ordregiver. Dette er med henblik på, at skabe det mest optimale Webunivers for Brugerne, men også for de administrative medarbejder, som skal arbejde med Løsningen. Hos Ordregiver er ansvaret for indholdet på Webuniverset placeret hos enkelte Administratorer og derudover et antal Hovedredaktører og Redaktører fra de enkelte fagområder. Derfor forventes det, at Løsningen indeholder en overskuelig og konfigurerbar Backend, som med den nødvendige oplæring, gør det intuitivt og brugervenligt for de administrative medarbejdere at navigere og arbejde i. Dermed udnyttes Rudersdal Kommunes interne ressourcer bedst muligt.

II.2.5) Tildelingskriterier
Prisen er ikke det eneste tildelingskriterium og alle kriterier er udelukkende anført i udbudsdokumenterne
II.2.6) Anslået værdi
Værdi eksklusive moms: 5 140 000.00 DKK
II.2.7) Varighed af kontrakten, rammeaftalen eller det dynamiske indkøbssystem
Varighed i måneder: 48
Denne kontrakt kan forlænges: ja
Beskrivelse af forlængelser:

Kontrakten kan forlænges af ordregiver 2 gange med op til 12 måneder

II.2.9) Oplysning om begrænsningen af antallet af ansøgere, der vil blive opfordret til at afgive bud eller deltage
Forventet antal ansøgere: 5
Objektive kriterier for valg af det begrænsede antal ansøgere:

Ordregiver vil på baggrund af referencelisterne udvælge de ansøgere, der har den erfaring, som i størst mulig grad svarer til den udbudte opgave. For ansøgere, der baserer sig på Andre Enheders tekniske og faglige formåen, vil udvælgelse ske på baggrund af samtlige af de referencer, der er fremsendt i forbindelse med ansøgningen, jf. dog udbudsbetingelsernes punkt. 3.6 og 3.5.2.

Ved vurderingen af Ansøgers referencer vægter Ordregiver den enkelte references konkrete indhold, relevans og sammenlignelighed med den udbudte opgave.

II.2.10) Oplysninger om alternative tilbud
Alternative tilbud vil blive taget i betragtning: nej
II.2.11) Oplysninger om optioner
Optioner: ja
Beskrivelse af optioner:

Løsningen skal indeholde optionen for at få udviklet et kampagnesite, der kan fungere som en skabelon. Kampagnesitet er beregnet til, at Kundens kampagnemedarbejdere hurtigt kan lave et Website, hvor Administratorer og Redaktører via en enkelt Side, nemt og hurtigt kan skabe et inspirerende univers, hvor Brugeren kan skaffe sig et overblik og viden om kampagnen. Det skal være muligt at have flere forskellige kampagnesites samtidig.

En uddybende beskrivelse af optionen findes i udbudsbetingelserne.

II.2.13) Oplysninger om EU-midler
Udbuddet vedrører et EU-finansieret projekt og/eller program: nej
II.2.14) Yderligere oplysninger

Ud over de obligatoriske udelukkelsesgrunde i udbudslovens §§ 135 og 136 finder de frivillige udelukkelsesgrunde i § 137 anvendelse i dette udbud. Der henvises til udbudslovens bestemmelser for den endelige og fuldstændige ordlyd af de nævnte bestemmelser.

Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger

III.1) Betingelser for deltagelse
III.1.2) Økonomisk og finansiel kapacitet
Liste over og kort beskrivelse af udvælgelseskriterier:

Tilbudsgiver skal angive den specifikke årsomsætning for ydelser omfattet af Kontrakten for de seneste tre (3) disponible regnskabsår. Ved disponibelt regnskabsår forstås, at regnskabet for det pågældende år er afsluttet, godkendt og revisorattesteret på tidspunktet for afgivelse af Tilbud.

Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves:

Tilbudsgivers gennemsnitlige, specifikke årsomsætning for ydelser omfattet af Kontrakten de seneste (3) regnskabsår skal være mindst 2.500.000 kr. eksklusive moms.

Såfremt Tilbudsgivers virksomhed har været etableret i en kortere periode, fremsendes oplysninger for så lang en periode som muligt. Den gennemsnitlige omsætning for de frem-sendte oplysninger skal under alle omstændigheder være mindst 2.500.000 kr. eksklusive moms.

Såfremt Tilbudsgiver består af en sammenslutning af enheder eller baserer sig på Andre Enheder, skal oplysningerne gives for hver enkelt Økonomiske Aktør. Ordregiver gør hertil opmærksom på, at det er den akkumulerede sum af Tilbudsgivers årsomsætning, der skal op-fylde minimumskravet.

III.1.3) Teknisk og faglig kapacitet
Liste over og kort beskrivelse af udvælgelseskriterier:

Til brug for evalueringen af teknisk og faglig formåen kan ansøger i ESPD'et anføre op til 3 referencer. Ansøger bedes kun angive referencer, som har været udført inden for de seneste 3 år før datoen for ansøgningsfristen. Ordregiver ser bort fra referencer, hvor den anførte slutdato er ældre en 3 år. Såfremt Ordregiver angiver flere end 3 referencer, indgår kun de 3 første i Ordregivers vurdering.

For hver reference bør Ansøger angive følgende:

1. Beskrivelse: Udførlig beskrivelse af leverancen.

2. Navn på Ordregiver: Navn på kontaktperson og kontaktoplysninger på denne.

3. Dato: Startdato og slutdato (såfremt en reference omfatter en igangværende leverance, anføres datoen for aflevering af ESPD som slutdato).

Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves:

- Ordregiver stiller krav om, at mindst 1 reference omfatter levering af mindst 1 hjemmeside.

- Ordregiver stiller krav om, at Ansøger kan dokumentere mindst 1 reference omfattende levering af udvikling, implementering, samt vedligeholdelse og eventuelt drift til en offentlig institution eller tilsvarende.

Del IV: Procedure

IV.1) Beskrivelse
IV.1.1) Proceduretype
Begrænset udbud
IV.1.3) Oplysninger om rammeaftale eller dynamisk indkøbssystem
IV.1.8) Oplysninger om GPA-aftalen om offentlige udbud
Dette udbud er omfattet af GPA-aftalen: ja
IV.2) Administrative oplysninger
IV.2.2) Frist for modtagelse af bud eller ansøgninger om deltagelse
Dato: 31/03/2022
Tidspunkt: 23:59
IV.2.3) Forventet dato for afsendelse af opfordringer til at afgive bud eller at deltage til udvalgte ansøgere
Dato: 06/04/2022
IV.2.4) Sprog, der må benyttes ved afgivelse af tilbud eller ansøgninger om deltagelse:
Dansk
IV.2.6) Minimumsperiode, i hvilken den bydende er forpligtet af sit bud
Varighed i måneder: 6 (fra den anførte dato for modtagelse af bud)

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.1) Oplysninger om gentagelse
Dette er et tilbagevendende offentligt indkøb: nej
VI.3) Yderligere oplysninger:
VI.4) Klageprocedurer
VI.4.1) Organ med ansvar for klageprocedurerne
Officielt navn: Klagenævnet for Udbud
Postadresse: Toldboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405600
Internetadresse: https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/
VI.4.4) Tjeneste, hvor der kan fås oplysninger om klageproceduren
Officielt navn: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Internetadresse: www.kfst.dk
VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
23/02/2022

Send til en kollega

0.078