23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
11.07.2022
Udbudstype
Andre

Udbyder

Danmarks Tekniske Universitet - DTU

7056 - Systemadministration og IT-arkitektur samt samspillet med data science og udvikling


Danmarks Tekniske Universitet - DTU

OpgavebeskrivelseSystemadministration og IT-arkitektur samt samspillet med data science og udvikling.

DTU vurderer at HPC IT er den eneste leverandør, der kan levere den ønskede IT-konsulentbistand til systemadministration og IT-arkitektur samt samspillet med data science og udvikling.
Computerome har forsøgt at være selvkørende i driftsteamet uden ekstern konsulent, men i løbet af efteråret skal der opbygges og leveres både et nyt filsystem samt GPU-cluster. Det betyder, at vi har brug for HPC IT, John Damm Sørensen, resten af året, for at sikre, at de kritiske problemstillinger i denne forbindelse kan håndteres med ekspertise inden for HPC, som denne leverandør besidder. John Damm Sørensen har selv været med til at opbygge Computerome 1 og Computerome 2.0 og forstår at sammenkoble infrastrukturen med de nye features, der er udviklet i 2021 og 2022. Derudover indgår John i diskussionerne i den fremtidige arkitektur for Computerome, da han forstår de løsninger og features, der sammen med Udvikling og Data Science udvikles. I den forbindelse er forståelse og design af infrastruktur essentiel, da det er fundamentalt for opbygningen. En af de vigtigste opgaver, som John skal løse i kontraktperioden er overlevering og videndeling med de øvrige systemadministratorer, for at sikre uafhængighed af ekstern konsulent.

Computerome er bygget op omkring et komplekst HPC-infrastruktur, som kræver en dyb forståelse for IT-arkitekturer primært inden for HPC. John har selv været med til at opbygge Computerome 1 og bistået til migrering og få implementeret den eksisterende Computerome 2. Nu er Computerome i en proces om at få udvidet Computerome 2 med et storage og GPU cluster, hvilket er vigtigt, at de dele implementeret af folk med en dybdegående viden om HPC for at sikre, at den kritiske infrastruktur er tilgængelig og i optimal drift og ikke vil gå ud over brugere. Det er vigtigt, at John er med til at færdiggøre denne del og vidensoverføre til systemadministratorerne, for at processen udføres problemfrit og kompetencerne forbliver in-house.
Annonceret11. juli 2022 11:00:00 CEST
Deadline20. juli 2022 11:00:00 CEST
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformAndet
CPV kode72220000
MyndighedstypeAndet
Skønnet kontraktsum1 165 000,00

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmaterialehttp://eu.eu-supply.com/ctm/Supplier/PublicPurchase/336967

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierLaveste pris
Udvælgelseskriterier

Kontaktperson

NavnLise Nørhaven
Telefon+45 93510929
E-maillisno@dtu.dk

Ordregiver

NavnDanmarks Tekniske Universitet - DTU
AdresseAnker Engelunds Vej 1
2800 Kgs. Lyngby
DK
Telefon+45 45252525
E-maildtu@dk.dk
WWWhttp://www.dtu.dk

Send til en kollega

0.047