23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2023/S 058-170832
Offentliggjort
22.03.2023
Udbudstype
Forhåndsmeddelelse

Udbyder

Rigspolitiet

Vindere

(22.05.2023)
Gartner Danmark ApS
Philip Heymans alle 7
2900 Hellerup

Markedsundersundersøgelse vedr. tjenesteydelser til IT markedsovervågning


Rigspolitiet

Forhåndsmeddelelse

Denne bekendtgørelse er kun vejledende

Tjenesteydelser

Retsgrundlag:
Direktiv 2014/24/EU

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn og adresser
Officielt navn: Rigspolitiet
CVR-nummer: 17143611
Postadresse: Polititorvet 14
By: København V
NUTS-kode: DK Danmark
Postnummer: 1780
Land: Danmark
Kontaktperson: Caroline Møller Nielsen
E-mail: cni068@politi.dk
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://www.politi.dk
Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/324819
I.3) Kommunikation
Udbudsmaterialet er gratis, ubegrænset og fuldt tilgængeligt på: http://eu.eu-supply.com/ctm/Supplier/Documents/Folder/257589
Yderligere oplysninger fås på den ovennævnte adresse
I.4) Type ordregivende myndighed
Ministerium eller en anden myndighed på nationalt plan eller forbundsplan, herunder regionale eller lokale afdelinger
I.5) Hovedaktivitet
Offentlig orden og sikkerhed

Del II: Genstand

II.1) Udbuddets omfang
II.1.1) Betegnelse:

Markedsundersundersøgelse vedr. tjenesteydelser til IT markedsovervågning

Sagsnr.: 2023-125462
II.1.2) Hoved-CPV-kode
72000000 It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support
II.1.3) Kontrakttype
Tjenesteydelser
II.1.4) Kort beskrivelse:

Rigspolitiet ønsker adgang til en global organisation, der har specifik indsigt og kan yde konkret rådgivning, teknisk såvel som strategisk, inden for alle områder i Rigspolitiet it-organisation, og ydelserne skal kunne målrettes alle niveauer i Rigspolitiets organisation fra strategiudarbejdelse til konkret vejledning ved implementering. Leverandøren skal desuden være førende inden for benchmarkinganalyser- og værktøjer, ligesom leverandøren skal tilbyde en bred artikeldatabase inden for justitsområdet.

II.1.5) Anslået samlet værdi
II.1.6) Oplysninger om delkontrakter
Kontrakten er opdelt i delkontrakter: nej
II.2) Beskrivelse
II.2.3) Udførelsessted
NUTS-kode: DK Danmark
II.2.4) Beskrivelse af udbuddet:

Rigspolitiet har behov for en leverandør, som kan understøtte Rigspolitiets it-organisation ved at tilbyde ubegrænset adgang til rådgivningsservices fra eksperter, analytikere og værktøjer inden for alle dele af it-organisationens opgaver og teknologier.

Det er afgørende, at leverandøren har en stærk lokal forankring i Danmark og samtidig er en global aktør ift. levering af analyseværktøjer- og ekspertrådgivning inden for offentlig orden og sikkerhed (justitsområdet) og samtidig er rolle-orienteret i forhold it-organisationens centre og domæner.

Leverandøren skal være førende inden for benchmarkinganalyser og tilbyde et benchmarkingværktøj, som er baseret på et anseeligt empirisk grundlag. Benchmarkingværktøjet skal være så markant underbygget, at analyserne, uden kvalitetsforringelse, kan baseres på politi- og justitsområdet alene, således at der i analysegrundlaget ikke indgår oplysninger, som knytter sig til andre brancher (fx industri, den finansielle sektor m.fl.) og samtidig er rolleorienteret i forhold it-organisationens centre og domæner.

Leverandøren skal endvidere give Rigspolitiet ubegrænset adgang til en bred artikeldatabase, der er mål-rettet justitsområdet, og som kan understøtte alle dele af it-organisationens opgaver og teknologier. Artikeldatabasen skal kontinuerligt opdateres med artikler, som afspejler ny viden, tendenser og teknologier inden for justitsområdet. Det er desuden væsentligt, at leverandørens egne ansatte er skribenter af et betydeligt antal af artiklerne, således at den faglige bredde i artikeldatabasen også er afspejlet internt i leverandørens organisation.

Leverandørens eksperter skal endvidere have betragtelig erfaring med strategi- og kontraktreview. Leverandøren skal til enhver tid yde professionel og uvildig rådgivning. Rådgivningen skal således baseres på et objektivt og uafhængigt eksternt perspektiv, som er underbygget af valid forskning og best practise-erfaring funderet i et betragteligt antal kundeforespørgsler.

Leverandøren skal facilitere forskellige begivenheder, herunder konferencer og webinarer, i Danmark såvel som globalt, som er målrettet justitsområdet. Det er en fordel, hvis leverandøren kan tilbyde et privat peer-fællesskab, hvor Rigspolitiet kan interagere med andre peers og dele erfaringer/best-practices.

Leverandørens ydelser skal kunne tilbydes til en fast årlig pris for navngivne personer. Den faste årlige pris skal inkludere fleksible rådgivningsservices i forhold til ændringer i it-organisationens opgaver i kontraktens periode Prisen skal inkludere ubegrænset adgang til personlig rådgivning fra eksperter og analytikere, kontrakt- og dokumentreviews benchmarkingværktøj, artikeldatabase, konferencer, webinarer mv.

II.2.14) Yderligere oplysninger
II.3) Foreløbig dato for offentliggørelse af udbudsbekendtgørelse:
31/12/2023

Del IV: Procedure

IV.1) Beskrivelse
IV.1.8) Oplysninger om GPA-aftalen om offentlige udbud
Dette udbud er omfattet af GPA-aftalen: ja

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.3) Yderligere oplysninger:

Nærværende vejledende forhåndsmeddelelse fremsendes med henblik på at gøre potentielle leverandører opmærksomme på Rigspolitiets forestående behov og give potentielle leverandører mulighed for at tilkendegive eventuel interesse, således at Rigspolitiet bliver opmærksom herpå og evt. kan indgå i dialog med potentielle leverandører om deres ydelser. Interessetilkendegivelse kan rettes via besked-modulet i EU-Supply eller via mailadressen cni068@politi.dk

Rigspolitiet vil på baggrund af de indkomne interessetilkendegivelser vurdere, om der er behov for yderligere dialog med potentielle leverandører om deres ydelser. Rigspolitiet forbeholder sig i den forbindelse retten til at udvælge et antal leverandører til den tekniske dialog. Rigspolitiet er således ikke forpligtet til at invitere alle leverandører, der har tilkendegivet interesse, til den tekniske dialog. Rigspolitiet gør opmærksom på, at det ikke har en betydning for den efterfølgende mulighed for at byde på opgaven, såfremt man ikke inviteres til at deltage i den fysiske dialog.

Det bemærkes for en god ordens skyld, at de omkostninger, som virksomheder måtte have ved at deltage i den tekniske dialog, ikke godtgøres af Rigspolitiet.

Ift. punkt II.3) bemærkes, at Rigspolitiet endnu har fastlagt strategi for gennemførelse af anskaffelse samt tidshorisonten herfor. Formålet med nærværende forhåndsmeddelelse er bl.a. at skabe nærmere klarhed over dette.

VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
17/03/2023

Send til en kollega

0.063