23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
06.03.2024
Udbudstype
Begrænset udbud

Udbyder

EUC Nordvest

Gennemgribende brush-up af hjemmesiden voresfisk.dk


EUC Nordvest

OpgavebeskrivelsePRÆKVALIFIKATION
Vi skal have gennemført et gennemgribende brush-up på voresfisk.dk, så sitet målrettes en mere afgrænset målgruppe. Vi er på udkig efter en løsning, der omfatter både en ny informationsarkitektur, forslag til et mere dynamisk og inspirerende visuelt design samt udarbejdelse af nyt content med mere faglig dybde og med fokus på tværfaglighed relateret til de fag, der undervises i på mellemtrinet.

Endvidere skal det nye site markedsføres landsdækkende. Vi ønsker således også et bud på en skarp kampagnemodel, der kan sikre synlighed og god trafik på voresfisk.dk.

OPGAVEN
Voresfisk.dk skal bidrage til at skabe en tidlig interesse for fiskerierhvervet, så eleverne har et godt kendskab til branchen, når de overgår til udskolingen og skal til at tage stilling til valg af ungdomsuddannelse.

Vi oplever, at det nuværende site ikke er tilstrækkeligt målrettet. Da sitet i sin tid blev etableret ønskede man at appellere til en meget bred målgruppe med det resultat, at hverken indhold eller grafik rammer målrettet og effektivt. Vi har derfor valgt at snævre målgruppen markant ind, hvilket et brush-up af sitet skal afspejle.

Vi er på udkig efter en løsning, der har en inspirerende og lettilgængelig brugerflade med en balanceret integration af grafik, video og tekst samt interaktive elementer, der appellerer til den primære målgruppe.

Sitet skal være informativt, inspirerende og underholdende. Det skal være et univers, som eleverne på mellemtrinet synes er spændende, og som lærerne på mellemtrinet oplever som værdifuldt, i forhold til at kunne integrere sitet som et aktivt element i undervisningen i flere af mellemtrins-fagene.

Ovenstående kræver både et nyt visuelt udtryk og udviklingen af nyt content med mere faglig dybde, variation og et tværfagligt sigte. Der er således behov for en udbygning og et løft af det nuværende content, så det bliver direkte anvendeligt i de fag, der undervises i på mellemtrinet, og der er behov for en mere dynamisk brugeroplevelse, der scorer højt på både viden/information og underholdningsværdi/fastholdelse.

Det er endvidere et krav, at der er en klar og naturlig kobling fra voresfisk.dk til blivfisker.nu, så vi får skabt koblingen mellem erhverv/branche og det uddannelsesmæssige perspektiv.

Udbudstager skal selv planlægge og udvikle al nyt content, der ligger ud over det materiale, North Sea College allerede råder over.

Når det nye voresfisk.dk er klar til at gå i luften, skal sitet markedsføres landsdækkende. Til dette formål skal der udarbejdes en kampagneplan og dertilhørende kreativer.

MÅLGRUPPER
Primær målgruppe: Elever på mellemtrinet
Sekundære målgrupper: Lærere på mellemtrinet og forældre til elever på mellemtrinet

Visuelt og designmæssigt skal sitet appellere til elever på mellemtrinnet, hvorfor denne målgruppe også er angivet som den primære. Til gengæld vil de efterfølgende aktivitetsskabende aktiviteter – altså markedsføring af sitet – skulle målrettes lærere på mellemtrinnet samt elevernes forældre, da det ikke er muligt at markedsføre sitet direkte til eleverne.

DELELEMENTER
Vi har herunder listet nogle elementer, som vi gerne ser prioriteret i løsningen. Nedenstående skal ikke betragtes som en udtømmende liste over krav til siden, men er blot vores foreløbige input. Vi ønsker bl.a.:
• Fokus på en stærk, visuel oplevelse, der formår at fastholde målgruppen allerede ved første øjekast – vi forestiller os en kombination af billeder, videoer og fede grafiske elementer. Vi råder over en del billede og videomateriale, der relaterer sig til erhvervsfiskerdelen, men er indstillet på, at tilbudsgiver også får brug for at producere supplerende materiale ifbm. udviklingen af nyt content, der kan bruges i undervisningen på mellemtrinet.
• Content, hvis faglige niveau er afstemt med det faglige niveau på mellemtrinet
• Interaktive elementer i form af fx quiz eller spil med et læringsmæssigt perspektiv (fx viden om fiskearter, fangstmetoder, redskaber, bådtyper o.lign.)
• En effektiv søgefunktion
• En nem og intuitiv navigationsstruktur
• Integration med Google Analytics og assistance til set-up, så det bliver nemt og enkelt at trække de oplysninger, der er mest relevante for os. I den forbindelse ønsker vi en instruktion i, hvordan vi trækker de enkelte rapporter.
• Hjemmesiden skal som udgangspunkt være funktionel til både desktop og mobil, hvilket skal tænkes ind i såvel design som funktionalitet. Vi tager gerne imod input til, hvilken kompatibilitet, der skal vægtes højst.
Vi afsætter gerne tid til et afklarende møde forud for tilbudsgivningen, hvis der er behov herfor.
Annonceret6. marts 2024 09:34:38 CET
Deadline5. april 2024 10:00:00 CEST
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformBegrænset udbud
CPV kode72000000, 39294100
MyndighedstypeStat

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmaterialehttps://voresfisk.dk/

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierØkonomisk mest fordelagtige bud
UdvælgelseskriterierVægtet score :

20% Forhold mellem pris og kvalitet
30% Mest kreative idéoplæg
30% Mest gennemtænkte contentoplæg i forhold til at sikre indholdsmæssig bredde, dybde og tværfaglighed på det ønskede faglige niveau.
20% Dokumenterede kompetencer inden for Google Analytics, Google Ads, SEO og større SoMe-kampagner

Kontaktperson

NavnLotte Heshe
Telefon+45 92720317
E-maillhe@eucnordvest.dk

Ordregiver

NavnEUC Nordvest
AdresseKronborgvej 119
7700 Thisted
DK
Telefon+45 27245000
E-mailhj@eucnordvest.dk
WWWKronborgvej 119

Send til en kollega

0.047