23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2017/S 098-194333
Offentliggjort
23.05.2017
Udbudstype
Opdatering

Udbyder

Region Midtjylland

Indkøb af vaskeriydelse


Region Midtjylland

Berigtigelse

Bekendtgørelse om ændringer eller supplerende oplysninger

Tjenesteydelser

(Supplement til Den Europæiske Unions Tidende, 2017/S 095-186938)

Del I: Ordregivende myndighed/enhed

I.1) Navn og adresser
Region Midtjylland
Skottenborg 26
Viborg
8800
Danmark
Kontaktperson: Janni Hadulla Nielsen
Telefon: +45 78414519
E-mail: Janni.Nielsen@stab.rm.dk
NUTS-kode: DK04

Internetadresse(r):

Overordnet internetadresse: www.rm.dk

Internetadresse for køberprofilen: www.udbud.rm.dk

Del II: Genstand

II.1) Udbuddets omfang
II.1.1) Betegnelse:

Indkøb af vaskeriydelse.

Sagsnr.: 1-23-4-72-1-16
II.1.2) Hoved-CPV-kode
98310000
II.1.3) Kontrakttype
Tjenesteydelser
II.1.4) Kort beskrivelse:

Udbud med forhandling vedr. indkøb af vaskeriydelse til Hospitalsenheden Vest, Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Skive, Regionspsykiatrien i Vest og Midt samt Regionshuset i Viborg.

Regionsrådet besluttede i spareplanen Spar1519, at vaskeriydelsen i regionen skal konkurrenceudsættes. I første omgang udbydes de vaskeriydelser, som i dag varetages af Jysk Linnedservice A/S.

Opgaven vil være forandret, da regionen selv vil eje flere artikler end i dag, herunder regionens uniformer til hospitalspersonalet. Der vil derfor være tale om en mere blandet ydelse end hidtil. Region Midtjylland forventer, at de(n) kommende vaskerileverandør(er) indgår i et konstruktivt samarbejde med regionen om optimering af vaskeriopgaven, og at der i fællesskab arbejdes på at skabe besparelser og sikre høj kvalitet for regionens hospitaler og øvrige enheder.

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
19/05/2017
VI.6) Oprindelig bekendtgørelsesreference
Bekendtgørelsens nummer i EUT S: 2017/S 095-186938

Del VII: Ændringer

VII.1) Oplysninger, der skal ændres eller tilføjes
VII.1.2) Tekststykke, der skal ændres i den oprindelige bekendtgørelse
Afsnit nummer: II.2.9
Delkontraktnr.: 1 og 2
I stedet for:

Tilbudsgiverne vil blive valgt blandt de konditionsmæssige og egnede ansøgere. Udvælgelsen vil ske på baggrund af ansøgers økonomiske kvalifikationer samt de medsendte referencer.

Læses:

Tilbudsgiverne vil blive valgt blandt de konditionsmæssige og egnede Ansøgere. Udvælgelsen vil ske på baggrund af en vurdering af Ansøgers økonomiske kvalifikationer samt de medsendte referencer, med hovedvægten på Ansøgers referencer. Ved vurderingen af Ansøgers referencer vægtes det højt, at der er tale om referencer med levering til hospitaler. Endvidere tillægges økonomisk store referencer og mange referencer positiv vægt.

Afsnit nummer: III.1.3
I stedet for:

Ansøger bedes til brug for udvælgelsen vedlægge liste over sammenlignelige referencer inden for de seneste 3 år. En reference anses for sammenlignelig, når den vedrører levering af vaskeriydelser til et hospital i EU eller der er leveret vask af beklædning og linned, hvor der gælder særlige hygiejnekrav. Det ses gerne, at der er mindst 2 sammenlignelige referencer. Kontraktværdi for de enkelte referencer bedes oplyst.

Som dokumentation for Ansøgers relevante erfaring skal Ansøger på anmodning fra Ordregiver fremsende underskrevet referenceliste (indeholdende bl.a. navn på kontaktpersoner og disse personers kontaktoplysninger), hvorefter Ordregiver forbeholder sig ret til at kontakte de anførte referencer med henblik på bekræftelse af oplysningernes rigtighed.

Læses:

Ansøger skal beskrive Ansøgers væsentligste, påbegyndte eller igangværende sammenlignelige referencer inden for de seneste 3 år. En reference anses for sammenlignelig, når den vedrører levering af vaskeriydelser for minimum 10 mio. DKK til et hospital i EU, eller der er leveret vask af beklædning og linned for minimum 10 mio. DKK, hvor der gælder særlige hygiejnekrav. Kontraktværdi for de enkelte referencer bedes oplyst. Som dokumentation for Ansøgers relevante erfaring skal Ansøger på anmodning fra Ordregiver fremsende underskrevet referenceliste (indeholdende bl.a. navn på kontaktpersoner og disse personers kontaktoplysninger), hvorefter Ordregiver forbeholder sig ret til at kontakte de anførte referencer med henblik på bekræftelse af oplysningernes rigtighed.

Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves:

1. Ansøger skal have minimum to sammenlignelige referencer.

VII.2) Yderligere supplerende oplysninger:

Send til en kollega

0.11