23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2015/S 084-148651
Offentliggjort
30.04.2015
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

EEA Procurement Services

Gennemgang af habitater på græsarealer og udvikling af distributionskort over habitater på hede/i kratbevoksning i henhold til EUNIS' habitatklassifikation.


EEA Procurement Services

Udbudsbekendtgørelse

Tjenesteydelser

Direktiv 2004/18/EF

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn, adresser og kontaktpunkt(er)

EEA's indkøbstjeneste
Kongens Nytorv 6
Kontaktpunkt(er): indkøbstjenesten
Att: Bitten Serena
1050 København K
DANMARK
Telefon: +45 33367138
Mailadresse: procurement@eea.europa.eu
Fax: +45 33367199

Internetadresse(r):

Overordnet internetadresse for den ordregivende myndighed: http://www.eea.europa.eu

Elektronisk adgang til oplysninger: https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=811

Yderligere oplysninger fås her: Det/De ovennævnte kontaktpunkt(er)

Specifikationer og yderligere dokumenter (herunder dokumenter vedrørende den konkurrenceprægede dialog og et dynamisk indkøbssystem) fås her: Det/De ovennævnte kontaktpunkt(er)

Bud eller ansøgninger om deltagelse skal sendes til: Det/De ovennævnte kontaktpunkt(er)

I.2) Type ordregivende myndighed
Europæisk institution/agentur eller international organisation
I.3) Hovedaktivitet
Miljø
I.4) Kontrakt indgås på andre ordregivende myndigheders vegne
Den ordregivende myndighed indkøber på andre ordregivende myndigheders vegne: nej

Del II: Kontraktens genstand

II.1) Beskrivelse
II.1.1) Den ordregivende myndigheds betegnelse for kontrakten:
Gennemgang af habitater på græsarealer og udvikling af distributionskort over habitater på hede/i kratbevoksning i henhold til EUNIS' habitatklassifikation.
II.1.2) Kontrakttype og leverings- eller udførelsessted for bygge/anlægsarbejdet, varerne eller tjenesteydelserne
Tjenesteydelser
Tjenesteydelseskategori nr. 27: Andre tjenesteydelser
Hovedleverings- eller hovedudførelsessted for bygge- eller anlægsarbejde, varer eller tjenesteydelser: Arbejdet vil hovedsageligt blive udført hos kontrahenten med højst 2 besøg (i forbindelse med et indledende og et statusmøde) hos EEA i København. I hele projektforløbet forventes det, at der opretholdes et tæt samarbejde og en jævnlig kommunikation med EEA's medarbejdere.
NUTS-kode
II.1.3) Oplysninger om offentlig kontrakt, rammeaftale eller dynamisk indkøbssystem
Bekendtgørelsen vedrører en offentlig kontrakt
II.1.4) Oplysninger om rammeaftale
II.1.5) Kort beskrivelse af kontrakten eller indkøbet/indkøbene
EU's og de globale biodiversitetsmål for 2020 sigter mod en styrket kapacitet i forbindelse med overvågning, indberetning og vurdering inden for biodiversitetsområdet. En gennemgang af de eksisterende værktøjer til beskrivelse af biodiversitetselementerne på europæisk plan udgør en nødvendig forberedelsesforanstaltning for at kunne opfylde de behov, der er forbundet med de nye biodiversitetsmål.
EEA driver et biodiversitetsdatacenter. Her offentliggøres de europæiske datasæt og -oplysninger om steder, arter og habitater i Europa. I kombination med datasættene fra andre miljødatacentre understøtter disse datasæt evalueringen af de foreliggende fremskridt for opnåelse af biodiversitetsmålene som vist i biodiversitetsinformationssystemet for Europa (BISE).
EEA har udviklet habitatklassifikationen under EU-naturinformationssystemet (EUNIS) og vedligeholder denne som del af biodiversitetsdatacentret. EUNIS-habitatklassifikationen har til formål at stille et paneuropæisk referencesæt til rådighed inden for habitatenheder med en fælles enhedsbeskrivelse inden for en hierarkisk klassifikation. Dette skal sikre opfyldelsen af specifikke mål og understøtte specifikke anvendelser i forbindelse med den europæiske biodiversitetsovervågning og -indberetning. Disse anvendelser omfatter indberetning til gennemførelse af EU's habitatdirektiv og Bernkonventionen og levering af information i forbindelse med den fælles landbrugspolitik og de regionale udviklingsfonde. Der er ligeledes brug for en europæisk standardliste over habitattyper til gennemførelse af INSPIRE-direktivet, idet andre nationale eller regionale klassifikationer skal henvise til denne for at være sammenlignelige.
Ud over ovenstående deltager EEA i kortlægningen og vurderingen af økosystemtjenesterne og fordelene ved disse i Europa (MAES), en aktivitet inden for rammerne af EU's biodiversitetsstrategi. I forbindelse med denne aktivitet og til støtte for økosystemvurderingen i Europa er det nødvendigt at udvikle en dokumentations-, overvågnings- og vurderingsbase for habitaters kvalitet i Europa. Dette skal ske gennem en analyse af de eksisterende data om overvågning af »in situ«-vegetation i henhold til EUNIS-habitatklassifikationen.
Tjenesterne, der skal ydes, er opdelt i 2 arbejdspakker:
arbejdspakke 1: gennemgang af EUNIS — habitater på græsarealer af niveau 3
arbejdspakke 2: distributionskort over og beskrivelser af habitater på hede/i kratbevoksning.
II.1.6) CPV-glossaret (common procurement vocabulary)

73000000, 72316000

II.1.7) Oplysninger om WTO-aftalen om offentlige indkøb
Dette udbud er omfattet af WTO-aftalen om offentlige indkøb: nej
II.1.8) Delaftaler
Kontrakten er opdelt i delaftaler: nej
II.1.9) Oplysninger om alternative tilbud
Alternative tilbud vil blive taget i betragtning: nej
II.2) Kontraktens mængde eller omfang
II.2.1) Samlet mængde eller omfang:
Kontrakten vil blive indgået for en maksimal periode på 7 måneder fra datoen for kontraktens underskrivelse. Det anslåede maksimumsbudget er 90 000 EUR og dækker alle nedenstående tjenester og opgaver (oversigten er kun vejledende):
— arbejdspakke 1: gennemgang af EUBIS — habitater på græsarealer af niveau 3 (opgaver i henhold til afsnit 6.2.1, 7.1.1 og 7.2.1 i udbudsmaterialet) = 60 000 EUR
— arbejdspakke 2: distributionskort over og beskrivelser af habitater på hede/i kratbevoksning (opgaver i henhold til afsnit 6.2.2, 7.1.2 og 7.2.2 i udbudsmaterialet) = 30 000 EUR.
Der er afsat et beløb på 60 000 EUR til gennemførelse af en særskilt tjenesteydelseskontrakt, der vil blive tildelt i 1. kvartal af 2016, og som skal dække opgaverne specificeret i afsnit 6.2.3 i udbudsmaterialet.
Anslået værdi eksklusive moms: 90 000 EUR
II.2.2) Oplysninger om optioner
Optioner: nej
II.2.3) Oplysninger om forlængelse
Denne kontrakt kan forlænges: nej
II.3) Kontraktens varighed eller frist for dens opfyldelse
Varighed i måneder: 7 (fra tildeling af kontrakten)

Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger

III.1) Kontraktbetingelser
III.1.1) Sikkerhedsstillelse og garantier, som forlanges:
Som udspecificeret i tjenesteydelseskontrakten vedlagt udbudsmaterialet i form af bilag 6.
III.1.2) De vigtigste finansierings- og betalingsvilkår og/eller henvisning til relevante bestemmelser herom:
Som udspecificeret i tjenesteydelseskontrakten vedlagt udbudsmaterialet i form af bilag 6.
III.1.3) Retlig form, som kræves af den sammenslutning af økonomiske aktører, ordren tildeles:
Bud kan afgives af konsortier af økonomiske aktører. Hvis et konsortium tildeles en kontrakt, kan det blive anmodet om at antage en bestemt retlig form, inden kontrakten underskrives, hvis en sådan ændring er nødvendig for kontraktens behørige udførelse. Dette kan være i form af en enhed med eller uden juridisk person, men som giver den samme tilstrækkelige beskyttelse af EEA's kontraktlige interesser (afhængigt af de pågældende medlemslande kunne dette eksempelvis være selskabsdannelse eller partnerskab eller en midlertidig sammenslutning). Konsortier skal udpege 1 af deres medlemmer som koordinator, der skal samarbejde med EEA. Hver deltager i et konsortium skal opfylde betingelserne for deltagelse anført i punkt III.2 nedenfor.
III.1.4) Andre særlige vilkår
Der gælder særlige vilkår for opfyldelse af kontrakten: nej
III.2) Betingelser for deltagelse
III.2.1) De økonomiske aktørers personlige forhold, herunder krav om optagelse i erhvervs- eller handelsregister
Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt: Udelukkelseskriterier — For at være valgbare til at deltage i denne tildelingsprocedure må tilbudsgiverne ikke befinde sig i nogen af de udelukkelsessituationer, der er anført i artikel 106 og 107 i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU, Euratom) nr. 966/2012 af 25.10.2012 om de finansielle regler vedrørende Unionens almindelige budget og om ophævelse af Rådets forordning (EF, Euratom) nr. 1605/2002 (EUT L 298 af 26.10.2012, s. 1). Derfor skal tilbudsgiverne afgive en tro og love-erklæring (bilag 2 til udbudsmaterialet) i overensstemmelse med artikel 143 i Kommissionens delegerede forordning (EU) nr. 1268/2012 af 29.10.2012 om gennemførelsesbestemmelser til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU, Euratom) nr. 966/2012 om de finansielle regler vedrørende Unionens almindelige budget (EUT L 362 af 31.12.2012, s. 1). I henhold til samme bestemmelse skal den tilbudsgiver, der får kontrakten tildelt, fremlægge bevis, der bekræfter ovenstående erklæring (se afsnit 11.1.2 i udbudsmaterialet).
Juridisk kapacitet — Tilbudsgiverne skal dokumentere, at de er autoriserede til at udføre kontrakten i henhold til national lovgivning, ved at fremlægge bevis for optagelse i handels- eller erhvervsregister eller bevis for momsregistrering. Til godtgørelse af dette skal tilbudsgiveren vedlægge et behørigt udfyldt og underskrevet skema om juridisk status (jf. bilag 3 til udbudsmaterialet), vedlagt en kopi af registrering i handelsregistret og/eller, i givet fald, en kopi af registrering i momsregistret. Ydermere skal tilbudsgivere angive det land, hvori de har deres hovedsæde, registrerede forretnings- eller hjemsted, ved fremlæggelse af de nødvendige støttedokumenter i overensstemmelse med den pågældende nationale lovgivning (jf. bilag 1 til udbudsmaterialet).
III.2.2) Økonomisk og finansiel kapacitet
Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt: dokumentation for økonomisk og finansiel kapacitet skal fremlægges i form af et eller flere af følgende dokumenter:
— passende bankerklæringer eller bevis for erhvervsansvarsforsikring eller
— balancer eller uddrag heraf for mindst de seneste 2 år, for hvilke regnskabet er afsluttet, hvis offentliggørelse af balancer er pligtig i henhold til selskabslovgivningen i det land, hvor den økonomiske aktør er etableret, eller
— en erklæring om den samlede omsætning og omsætningen i forbindelse med tjenester lig dem, som er omfattet af kontrakten, udført i løbet af de seneste 2 regnskabsår.
Hvis, af en særlig grund som EEA finder begrundet, en tilbudsgiver ikke er i stand til at fremlægge de ovenfor anførte referencer, kan den økonomiske og finansielle kapacitet godtgøres ved et hvilket som helst andet middel, som EEA finder tilstrækkeligt.
En økonomisk aktør kan, hvor det er passende og i forbindelse med en bestemt kontrakt, gøre andre enheders kapacitet gældende, uanset den juridiske art af aktørens forbindelse med disse enheder. I så fald skal denne over for agenturet godtgøre sin adgang til de fornødne ressourcer til at udføre kontrakten, for eksempel ved at fremlægge en erklæring fra disse enheder om at stille de pågældende ressourcer til rådighed.
III.2.3) Teknisk kapacitet
Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt:
Personaleressourcer:
cv'er med oplysninger om de uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer for de medarbejdere, der er ansvarlige for at tilvejebringe tjenesterne, med angivelse af den påkrævede faglige erfaring som følger:
— mindst 2 cv'er for ledende eksperter med mindst 10 års erfaring hver inden for vegetationsvidenskab og landhabitatbeskrivelser på europæisk plan
— mindst 1 cv for en ledende ekspert med mindst 10 års erfaring inden for brug af software til forvaltning af vegetationsdata i forbindelse med specifikke vegetationsdataanalyser på europæisk plan samt fortolkning af resultater
— mindst 1 cv for en ekspert med mindst 3 års erfaring ingen for brug af software til forvaltning af vegetationsdata, specifik vegetationsdataanalyse i forbindelse med politikevaluering
— mindst 1 cv for en ekspert med mindst 3 års erfaring inden for brug af landhabitatmodelsoftware til prognoser i forbindelse med habitaters egnethed ud fra vegetationsdataanalyser og fortolkning af resultater.
Udmærkede skrivefærdigheder på engelsk er påkrævet for alle eksperter, derfor skal de ønskede cv'er indeholde relevante oplysninger om sprogkundskaber.
Adgang til software og vegetationsdatabaser:
Tilbudsgivere skal fremlægge oplysninger om deres adgang til relevant software og relevante vegetationsdatabaser for at dokumentere deres kapacitet til udførelse af de efterspurgte opgaver på habitatområdet som beskrevet i udbuddet.
Tidligere kontrakter:
Tilbudsgivere skal fremlægge oplysninger om kontrakter, som er blevet dem tildelt og er relevante for de af EEA krævede tjenesteydelser, med angivelse af værdi, datoer, en kort beskrivelse af de udførte ydelser og modtagerne af ydelserne (offentlige eller private), inden for de følgende 2 kategorier:
1) kontrakter, der p.t. udføres
2) kontrakter, som er blevet udført i løbet af de seneste 3 år.
Miljøpolitik:
Tilbudsgivere skal fremlægge en beskrivelse af deres miljøpolitik og angive status for gennemførelsen af den. I tilfælde af et fælles tilbud afgivet af et konsortium skal hvert medlem af konsortiet fremlægge den ønskede beskrivelse.
III.2.4) Oplysning om reserverede kontrakter
III.3) Specifikke vilkår for tjenesteydelseskontrakter
III.3.1) Oplysninger om en bestemt profession
Udførelse af tjenesteydelsen er forbeholdt en bestemt profession: nej
III.3.2) Medarbejdere, der skal udføre tjenesteydelsen
Juridiske personer bør anføre navne på og faglige kvalifikationer for de medarbejdere, der skal udføre tjenesteydelsen: nej

Del IV: Procedure

IV.1) Type procedure
IV.1.1) Type procedure
Offentlig
IV.1.2) Grænse for, hvor mange økonomiske aktører der vil blive opfordret til at afgive bud eller deltage
IV.1.3) Reduktion af antallet af økonomiske aktører under forhandlingerne eller dialogen
IV.2) Tildelingskriterier
IV.2.1) Tildelingskriterier
Det økonomisk mest fordelagtige bud vurderet på grundlag af de kriterier, der er anført i specifikationerne, i opfordringen til at afgive bud eller til at forhandle eller i det beskrivende dokument
IV.2.2) Oplysninger om elektronisk auktion
Der vil blive anvendt elektronisk auktion:: nej
IV.3) Administrative oplysninger
IV.3.1) Sagsnummer hos den ordregivende myndighed:
EEA/NSV/15/005.
IV.3.2) Har der været tidligere offentliggørelse(r) om samme kontrakt?
nej
IV.3.3) Vilkår for adgang til specifikationer og yderligere dokumenter eller beskrivende dokumenter
IV.3.4) Frist for modtagelse af bud eller ansøgninger om deltagelse
12.6.2015 - 16:00
IV.3.5) Dato for afsendelse til udvalgte kandidater af opfordringer til at afgive bud eller at deltage
IV.3.6) Sprog, der må benyttes ved afgivelse af bud eller ansøgninger om deltagelse
Ethvert officielt EU-sprog
IV.3.7) Minimumsperiode, i hvilken den bydende er forpligtet af sit bud
Varighed i måneder: 6 (fra den anførte dato for modtagelse af bud)
IV.3.8) Åbning af bud
Dato: 19.6.2015 - 10:00

Sted:

EEA's lokaler beliggende Kongens Nytorv 6, 1050 København K, DANMARK.

 

Der må være personer til stede under åbningen af bud: ja

Yderligere oplysninger om adgangsberettigede personer og fremgangsmåde ved åbning af bud: Tilbudsgivernes repræsentanter (1 pr. tilbudsgiver) kan deltage i åbningen. De bedes informere EEA's indkøbsafdeling i forvejen og senest 10.6.2015 (16:00) CET, pr. e-mail procurement@eea.europa.eu eller pr. fax +45 33367199.

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.1) Oplysninger om gentagelse
Dette er et tilbagevendende offentligt indkøb: nej
VI.2) Oplysninger om EU-midler
Kontrakten vedrører et EU-finansieret projekt og/eller program: nej
VI.3) Yderligere oplysninger

Tilbudsgivere kan downloade udbudsmaterialet og alle yderligere oplysninger fra »e-tendering«-webstedet: https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=811

Webstedet vil blive opdateret løbende, og det er tilbudsgiverens ansvar at kontrollere, om der sker opdateringer eller ændringer i udbudsperioden.
VI.4) Klageprocedurer
VI.4.1) Organ med ansvar for klageprocedurerne

Retten
rue du Fort Niedergrünewald
2925 Luxembourg
LUXEMBOURG
Mailadresse: generalcourt.registry@curia.europa.eu
Telefon: +352 4303-1
Internetadresse: http://curia.europa.eu
Fax: +352 4303-2100

Organ med ansvar for mæglingsprocedurerne

Den Europæiske Ombudsmand
1 avenue du Président Robert Schuman
67001 Strasbourg Cedex
FRANKRIG
Mailadresse: eo@ombudsman.europa.eu
Telefon: +33 388172313
Internetadresse: http://www.ombudsman.europa.eu
Fax: +33 388179062

VI.4.2) Indgivelse af klager
Præcise oplysninger om klagefrist(er): Der kan indgives klage til Retten senest 2 måneder efter underrettelsen af klageren (modtagelsesdato) eller, i tilfælde af udeblivelse deraf, den dag, den pågældende person fik kendskab til de relevante oplysninger. En klage til Den Europæiske Ombudsmand har ingen indflydelse på ovennævnte sidste frist for indgivelse af en klage.
VI.4.3) Tjeneste, hvor der kan fås oplysninger om indgivelse af klager

Retten
rue du Fort Niedergrünewald
2925 Luxembourg
LUXEMBOURG
Mailadresse: generalcourt.registry@curia.europa.eu
Telefon: +352 4303-1
Internetadresse: http://curia.europa.eu
Fax: +352 4303-2100

VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
20.4.2015

Send til en kollega

0.063