23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
24.01.2020
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

TV 2|Danmark

Udvikling af headless CMS til TV2 Regionerne


TV 2|Danmark

OpgavebeskrivelseHos TV2 Regionerne anvendes i dag en DRUPAL 7 whitelabel løsning til vores sites, og denne løsning ønskes udskiftet. Vi ønsker at udvikle et nyt headless CMS, som skal sende artikelindhold til vores sites via et micro-service mellemlag som er under udvikling, og videre til en ny frontend, som ligeledes er i udbud. Formålet med udviklingen af et nyt headless CMS er hovedsagligt at undgå afhængigheder mellem CMS'et og de frontend klienter vi udbyder. Ligeledes ønsker vi et CMS som vi er mindre afhængige af. I det fremtidige setup skal CMS'et mere ses som et sted man laver indhold, og ikke så meget andet.

Det nye headless CMS skal anvendes af følgende sites:
Tv2lorry.dk
Tvmidtvest.dk
Tv2east.dk
Tv2fyn.dk
Tv2ostjylland.dk
Tv2nord.dk
Tvsyd.dk

Vi har bevidst ikke lagt os fast på hvilket headless CMS der skal anvendes, da vi ønsker bud fra leverandører på mest optimale løsning i forhold til vores behov.

I dag har i alt 876 brugere adgang til vores CMS, som anvendes til at skrive artikler til vores sites. Det nye CMS skal være let og intuitivt at anvende for vores journalister. CMS'et skal ikke indeholde en overflod af funktionaliteter, men fokusere på indholdsdelen.

Første led i projektet vil være sammen med journalisterne at finde frem til den mest optimale løsning, samt afklare hvorledes indhold kan sendes optimalt til mellemlaget som er under udviklingen. Herefter kan selve udviklingen af CMS'et begynde.

Der findes bevidst ikke en RFP på dette udbud, da vi hellere vil fremføre vores behov mundtligt frem for at pre-definere krav, så hvis I som leverandører er interesseret i at byde, er I meget velkomne til at kontakte Digital Udviklingschef Claus Ladefoged på clla@tv2lorry.dk, hvorefter et briefing kald kan sættes op. Vi ønsker at modtage tilbud skriftligt, hvorefter vi indkalder top-kandidater til en mundtlig fremlæggelse for beslutningstagerne. Vi forventer at have truffet et valg af leverandør og system ultimo marts. Udviklingen ser vi gerne gennemført ultimo september senest.
Annonceret24. januar 2020 17:00:00 CET
Deadline24. februar 2020 22:00:00 CET
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformOffentligt/åbent udbud
CPV kode72000000
MyndighedstypeAndet

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierØkonomisk mest fordelagtige bud
Udvælgelseskriterier

Kontaktperson

NavnClaus Ladefoged
Telefon+45 31331809
E-mailclla@tv2lorry.dk

Ordregiver

NavnTV 2|Danmark
AdresseAllegade 7
2000 Frederiksberg
DK
Telefon+45 31331809
E-mailclla@tv2lorry.dk
WWWtv2lorry.dk

Send til en kollega

0.078