23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
02.06.2015
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Københavns Kommune

Anskaffelse af Fleet Management System – herunder installation af GPS-loggere


Københavns Kommune

   
Opgavebeskrivelse Ordregiver ønsker installeret GPS-loggere i et udvalgt udsnit af Ordregivers bilflåde. Initialordren omhandler installation af omtrentligt 400 GPS-loggere. Initialordren skal installeres af den vindende tilbudsgiver i henhold til de opstillede krav i Kontraktbilag A – Kravspecifikation. Ordregiver kan løbende i kontraktens løbetid få installeret yderligere GPS-loggere hos den vindende tilbudsgiver, efterhånden som der anskaffes nye køretøjer.

Ordregivers formål med installation af GPS-loggere og opsamling af kørselsdata, er at analysere på anvendelsen af køretøjerne, og dermed forbedre kommunens muligheder for at optimere kapacitetsudnyttelsen af vognparken. Det er således et led i en strategisk beslutning i Københavns Kommune, at de indsamlede data skal bringes i anvendelse med henblik på, at Københavns Kommune som helhed kan bruge den opsamlede kørselsdata med sigte på omstilling til grønnere drivmidler samt reducere i antallet af køretøjer.

De opsamlede data fra GPS-loggerne skal altså leveres til Ordregiver med henblik på kommunens anvendelse af denne viden, bl.a. medvirkende til at skabe det nødvendige datagrundlag for rådgivning om optimal udnyttelse af køretøjernes kapacitet og planlægning af udbygningen af infrastruktur til de nye drivmidler.

Nærværende annoncering kan opsummeres, at skulle opnå følgende:

• Installation af GPS-loggere i initialordre (ca. 400 køretøjer) (se Bilag 6 – Biloversigt), samt adgang til efterfølgende installation af nye GPS-loggere, samt udskiftning på garanti (2 år fra installation)
• Fremsendelse af data fra GPS-loggere til Ordregivers URL-adresse
• Anvendelse af data i tilbudt Fleet Management System (Baseret på krav i Kontraktbilag A – Kravspecifikation og tilbudsgivers besvarelser af Kontraktbilag D – Usecases).

For yderligere detaljer vedrørende krav til anskaffelse af GPS-loggere og systemet henvises til Kontraktbilag A – Kravspecifikation.

Alle henvendelser og spørgsmål vedrørende annonceringen bedes stillet skriftligt og skal rettes til den i punkt 2 angivne kontaktperson fra Tolstrup & Hvilsted pr. e-mail, med emnet: "Spørgsmål - Anskaffelse af Fleet Management System, herunder installation af GPS-loggere til Københavns Kommune” senest den 16.6.2015.

Tilbuddet bedes mærket med emnet: "Tilbud – Anskaffelse af Fleet Management System, herunder in-stallation af GPS-loggere til Københavns Kommune” og ”Att.: Julie Torsbjerg Lynge”.

Tilbuddet skal være Ordregiver i hænde senest d. 22.06.2015, kl. 12.00 på følgende adresse:
Københavns Kommune
Teknik- og Miljøforvaltningen
Byens Drift
Njalsgade 13
2300 København S
Att.: Julie Torsbjerg Lynge

Kontrakten er gældende for en periode på 2 år fra kontraktunderskrift.
Annonceret 2. juni 2015 17:05:00 CEST
Deadline 22. juni 2015 12:00:00 CEST
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Varekøb
Udbudsform Offentligt/åbent udbud
CPV kode 38112100
NUTS kode DK
Myndighedstype Kommune

Dokumenter & materiale

Dokumenter > application/pdf
> application/pdf
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
> application/pdf
> application/pdf

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Økonomisk mest fordelagtige bud
Uddybning af tildelingskriterier Underkriterier:

Pris: 40-50 %
Løsningbeskrivelse: 50-60 %
Udvælgelseskriterier Tilbudsgivers personlige forhold:
• Oplysninger om tilbudsgivers identitet (herunder CVR) samt anført kontaktperson med telefonnummer og mail-adresse.
• Udfyldt og underskrevet tro og love erklæring om i hvilket omfang tilbudsgiver har ubetalt, forfalden gæld til det offentlige (jf. Finansministeriets lovbekendtgørelse nr. 336 af 13. maj 1997) og om opfyldelse af Udbudsdirektivets artikel 45. Fortrykt formular er vedlagt som Bilag 2.

Økonomisk og finansiel formåen:
• I muligt omfang, dvs. afhængigt af hvornår tilbudsgiver blev etableret eller startede sin virksomhed, oplysninger om tilbudsgivers samlede omsætning i de seneste tre afsluttede regnskabsår, hvis tallene for denne omsætning foreligger.
• I muligt omfang, dvs. afhængigt af hvornår tilbudsgiver blev etableret eller startede sin virksomhed, nøgletal i form af tilbudsgivers egenkapital for de seneste tre afsluttede regnskabsår.

Teknisk og/eller faglig formåen:
• Referenceliste over de maksimalt 5 betydeligste sammenlignelige leverancer der er udført i løbet af de sidste tre år, med beskrivelse af leverancerne og angivelse af kontaktperson for den pågældende kunde med telefonnummer og/eller mail-adresse.
Med sammenlignelige referencer menes, at tilbudsgiver kan beskrive erfaring med en samlet GPS-løsning – indeholdende installation og levering af GPS-loggere og software til en kunde med tilsvarende behov, som Københavns Kommune.

Den vindende tilbudsgiver er desuden forpligtet til, på tidspunkt for indgåelse af kontrakten, at levere kopi af tilbudsgivers relevante gyldige erhvervs- og produktansvarsforsikring med en dækningssum på minimum DKK. 5 millioner. Forsikringen skal opretholdes i kontraktens løbetid.

Skønner Ordregiver, at udvælgelseskriterierne giver anledning til tvivl om, hvorvidt tilbudsgiver er egnet til at løfte den udbudte opgave, forbeholder Ordregiver sig ret til at afvise tilbudsgiver. Tilsvarende risikerer tilbudsgivere, som helt eller delvist undlader at vedlægge den udbedte dokumentation på tilfredsstillende vis at blive betragtet som ikke-konditionsmæssige.

Kontaktperson

Navn Christian Lindemer
Telefon +45 53645132
E-mail kontakt@tohv.dk

Ordregiver

Navn Københavns Kommune
Adresse Njalsgade 13
2300 København S
DK
Telefon +45 53645132
E-mail zg9t@tmf.kk.dk
WWW www.kk.dk

 

Send til en kollega

0.032