23948sdkhjf

Pneumatik

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Komplekse pneumatikløsninger - helt enkelt

Pneumatikafdelingen er det fundament virksomheden startede på for mere end 30 år siden. Fra begyndelsen har vi tilbudt pneumatik produkter fra Bosch Rexroth. Produktprogrammet fra Bosch Rexroth er løbende blevet udvidet med flere andre supplerende fabrikater, som udmærker sig ved høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Fra 1. november 2013 er HNC Group udnævnt som officiel forhandler af Festo, verdens største og mest innovative virksomhed inden for pneumatik og elektriske automationsløsninger, som tilføjer endnu en dimension i vores mål om at være den mest service orienteret pneumatik og automations leverandør på marked, og giver os mulighed for at servicere alle brancher inden for industrien.

På baggrund af den teknologiske udvikling og kundernes ønsker, er produktprogrammet løbende udvidet med andre kvalitets fabrikater inden for pneumatik, således at vi i dag har produkter til en hver opgave og pris.

For at sikre et højt serviceniveau har vi egenproduktion og værksteds faciliteter, som giver os mulighed for hurtig leverance af kundetilpassede pneuamtik løsninger.

Det er her HNC har sin styrke. Vores pneumatik produktsortiment rækker både til standardløsninger og til individuelle løsninger tilpasset til dit behov. I vores rådgivning og vejledning har vi sans for detaljen og forståelsen for helheden.

Med HNC Group, som samarbejdspartner på pneumatikområdet, får I en partner, der besidder en meget stor knowhow.

--------------------------------------------------------------------------------

”Vi sælger pneumatik løsninger baseret på vores tekniske kompetence med fokus på kundeværdi. Vi gør det gennem en organisation, hvor fleksibilitet, service og teamånd er de bærende elementer”.


PNEUMATIK

Fakta om HNC Group A/S

Adresse
HNC Group A/S
Borgergade 17
4241 Vemmelev

Region
Danmark
Sjælland
Slagelse Kommune

Telefon: +45 70132300

CVR nummer: DK25486064

P nummer: 1004472926

Ansatte: 25

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jesper Frost

Karina Hansen

Send til en kollega

0.031