23948sdkhjf

Transmissioner

Tilbage til virksomhedsprofilen.

I afdelingen Teknik omfatter vort produktprogram en række tekniske komponenter og systemer til roterende applikationer, såsom roterende unioner, ekspanderende aksler, klaplejer, koblinger og bremser.

Roterende unioner
Fra Deublin leveres roterende enheder til overførelse af forskellige medier som f.eks. vand, damp, termoolie, luft, vacuum, køle/smøremiddel og hydraulik ved forskellige temperaturer og tryk. Vores roterende unioner finder anvendelse inden for stort set alle industrielle områder. Programmet indeholder et stort antal standardversioner, samt en del kundetilpassede emner.

Klaplejer
Lejring af aksler / ekspanderende aksler ved af- og pårulning. Letter håndtering af ruller og baner under drift. Lejer med trækaksel til oprulning – og lejer med et bredt program af bremser til opretholdelse af den ønskede banespænding ved afrulning. Med indbygget sikkerhedsfunktion for lukket leje ved/under start. Rullevægte fra 0 til 64 ton.

Ekspanderende vikleaksler og spændeelementer
Vikleaksler anvendes bl.a. til fastholdelse indvendigt i rør for af- og pårulning af baner i tekstil, plast, folie, glasvæv og andre lette, men robuste spændeaksler til anvendelse indenfor alle områder i papir- eller den kunststofforarbejdende industri. Der leveres ensidigt ophængte vikletappe, ekspanderende muffer til montering på runde eller firkantede aksler. Ligeledes leveres spændeaksler, hvor der er særlige høje krav til oprulning samt spændehoveder til oprulning/afrulning uden aksel samt adaptorer.

Koblinger og bremser
Fra leverandøren Matrix International leveres koblinger og bremser, der både er pneumatisk-hydraulisk og elektrisk aktiverede.

Transmissioner

Fakta om HNC Group A/S

Adresse
HNC Group A/S
Borgergade 17
4241 Vemmelev

Region
Danmark
Sjælland
Slagelse Kommune

Telefon: +45 70132300

CVR nummer: DK25486064

P nummer: 1004472926

Ansatte: 25

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jesper Frost

Karina Hansen

Send til en kollega

0.062