23948sdkhjf

Eltavler

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Service, montage og eget el-værksted

Når du kontakter os, er du sikker på at få den korrekte tekniskfaglige rådgivning. Alle vores medarbejdere har specialviden om produkterne og deres anvendelse. Uanset hvor komplekst eller enkelt det er. Vi kan være med i dine overvejelser om dimensionering af udstyrer, og vi kan pege på de optimale løsninger i forhold til kvalitet og budget.

HNC Group leverer alle former for elektriske tavleanlæg i alle størrelser. Fra den mindste terminalboks til store automatiktavler og effektfordelingstavler.

Alle tavler opbygges efter vore kunders specifikationer og ønsker, og vi deltager gerne allerede fra projektstart med rådgivning. Kvalitet, og ikke mindst sikringen af den, er et af nøgleordene for os.

Vi anvender markedets bedste modulsystemer og komponenter. Dette garanterer Jer som kunde en høj kvalitet, hvor alle normkrav tilgodeses og sikrer en problemfri service, og eventuel udvidelse.

Det industrielle design er et kvalitetsparameter. Tavlerne kan leveres i skabe udført i stålplade, rustfrit stål eller andet ønskeligt materiale. Vi maler også gerne skabene i en ønsket – mere kunderelateret – farve.

Terminalbokse · Automatiktavler · Effektfordelingstavler · Projektering · PLC-systemer · Dimentionering · Kontrol- og styretavler · Rådgivning


http://www.hncgroup.dk/produkter/eltavler/

Fakta om HNC Group A/S

Adresse
HNC Group A/S
Borgergade 17
4241 Vemmelev

Region
Danmark
Sjælland
Slagelse Kommune

Telefon: +45 70132300

CVR nummer: DK25486064

P nummer: 1004472926

Ansatte: 25

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jesper Frost

Karina Hansen

Send til en kollega

0.047