23948sdkhjf

Rensemidler / overfladebehandling

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Rense ruller/klude

Scanditron tilbyder for-behandlede klude specifikt for elektronik applikationer, som giver hurtig rensning og forbedret produktivitet ved lavest mulige omkostninger. Programmet inkluderer stencil renseklude, lim renseklude, IPA/DI klude og hånd renseklude.

Regelmæssig, effektiv stencil rensning er fundamentalt for at maksimere yields. Scanditron's renseruller er fremstillet af et stærkt, absorberende materiale med reduceret fnug, som betyder at produktionen ikke behøves at blive afbrudt for at skifte ødelagte ruller. Selv små mængder af pasta, lim eller rensevæske bliver fjernet fra undersiden af stencilen og forhindrer derved kortslutninger, også i fine pitch applikationer.

Scanditron er leverandør af DCT højkvalitets vaskeudstyr er fremstillet i rustfrit stål og som noget helt unikt gives der 15 års garanti på alle rustfrie dele samt 3 års garanti på maskinen overall. DCT vaskeudstyr findes i mange forskellige modeller (Injet spray, ultrasound og bubble) som dække alle behov i den moderne elektronikproduktion.

Til vaskeprocessen leverer vi også DCT Decotron som er miljørigtige vandbaserede fluids samt Proton som er alkohol baserede.   

 

Fakta om Scanditron Danmark A/S

Adresse
Scanditron Danmark A/S
Gåseagervej 6
8250 Egå
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86741233

CVR nummer: DK14451390

P nummer: 1000746068

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Torben Holm

Send til en kollega

0.047