23948sdkhjf

Flytning af virksomheder

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Lej en BOXIT Flyttebox, hvis du skal flytte hele eller dele af firmaet.  Flytteboxen er også optimal, hvis du skal flytte kontormøbler, eller ved andre former for virksomhedsflytning, udvidelser eller andet. Med en flyttebox kan I flytte fleksibelt, i jeres eget temp og uden større forstyrelser i arbejdsdagen. 

En firmaflytning handler om planlægning og om at optimere tid, penge og ressourcer. Derfor er et almindeligt flyttefirma ofte en besværlig og ufleksibel løsning, når det handler om erhvervsflytning. BOXIT har udviklet et koncept for virksomhedsflytninger, hvor vi leverer en eller flere Flytteboxe uden for virksomhedens kontor eller andre lokaler, hvorefter I selv pakker inventar, møbler og varer løbende ned – i jeres helt eget tempo, og når det passer ind i arbejdsdagen. I kan have Flytteboxene stående i lige så lang tid, som det er nødvendigt. På den måde får I plads til opmagasinering under flytningen.

Når Flytteboxen er fyldt, afhenter BOXIT den og kører den til den nye firmaadresse, hvor den igen kan blive stående, så I har tid til at tømme den i jeres eget tempo. Har I behov for et midlertidigt lager uden for det nye kontor, kan Flytteboxen også bruges hertil. 

Med BOXITs firmaflytning kan I holde driften kørende helt indtil I flytter. De vigtigste ting kan pakkes til sidst, så de også er klar til at blive pakket ud først, når containren er flyttet til den nye adresse.

En erhvervsflytning med BOXIT Flyttebox er en smart, fleksibel og billig løsning i forhold til de traditionelle erhvervsflytninger med flyttemænd eller flyttefirma. 

Se mere om erhvervsflytning her: https://www.boxit.dk/erhvervsflytning

Fakta om BOXIT Container

Adresse
BOXIT Container
Østre Alle 4
9000 Aalborg

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 70701790

CVR nummer: DK21410888

Kontaktpersoner

Hanne Ninna Iversen
Direkte telefon: +45 99366616
Martin Jensen
Direkte telefon: +45 99366615

Send til en kollega

0.062