23948sdkhjf

Enke Elektronik opkøber kabelvirksomhed

Den Stenløse-baserede underleverandør af kabel- og ledningskonfektion udvider produktporteføljen ved at opkøbe Pro-Tech Kabelteknik.
Enke Elektronik udvider nu produktporteføljen samt produktions- og lagerarealet gennem et opkøb af virksomheden Pro-Tech Kabelteknik.

- Det giver os bedre muligheder inden for kabelkonfektionering, ligesom vi nu får Macro-melt
som en del af vores kompetencer, siger Christina Hjortshøj, direktør i Enke Elektronik, til Electronic Supply om opkøbet.

Pro-Tech Kabelteknik havde – i lighed med Enke Elekronik – hjemme i Stenløse, så da Christina Hjortshøj hørte, at direktør Søren Mortensen fra Pro-Tech Kabelteknik ønskede at trække sig tilbage for at gå på efterløn, var det oplagt at slå til.

Regner med fortsat vækst
Samtidig med opkøbet udvider Enke Elektronik produktions- og lagerarealet med 400 m2., så der bliver plads til de nye aktiviteter.

Derudover har den Stenløse-baserede underleverandør af kabel- og ledningskonfektion udvidet med et par ansatte i produktionen samt en enkelt i administrationen, så Christina Hjortshøj selv kan holde fokus på det eksterne salgsarbejde.

Og på det regnskabsmæssige plan fortsætter den fremgang, som har været kendetegnende for virksomheden, siden Christina Hjortshøj satte sig i direktørstolen ved indgangen til 2011.

- Omsætningen er steget igen i 2012/13-regnskabet, så det ser fortsat positivt ud. Men vi skal også passe på, at vi ikke vokser alt for hurtigt, vi skal kunne nå at følge med. Jeg håber derfor, at vi kan køre det indeværende år med en sund og fornuftig vækst, siger Christina Hjortshøj og henviser til, at opkøbet og udvidelsen først vil blive afspejlet i regnskabstallene for 2013/14.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078