23948sdkhjf

Direktør holdt igen med nye kunder - nu tager han snart telefonen igen

Selvom nye linjer har sikret større kapacitet, håber fynsk EMS-virksomhed at kunne udvide kapaciteten yderligere

Gennem flere år har Odense-virksomheden GP Elektronik måttet takke nej til nye kunder, fordi de havde en stor backlog hos de eksisterende kunder.

Nu fortæller Anders Bo Pedersen, CEO og ejer, at EMS-virksomheden inden længe kan begynde at tage nye kunder ind i butikken.

- Jeg tror, vi på et tidspunkt i løbet af efteråret begynder at kunne åbne lidt for andre kunder, siger Anders Bo Pedersen.

Direktøren fortæller, at GP Elektronik det seneste år har prioriteret at servicere de nuværende kunder, fordi han nødigt ville sende et signal om, at de blev nedprioriteret.

- Vi har holdt igen med nye kunder, fordi vi lever af at have et godt og langt forhold med vores kunder. Når vi har så stor en ordremængde og backlog, så ville det trække på kundernes velvilje, hvis vi bare ragede til os med nye ordrer og ikke kunne følge med, siger Anders Bo Pedersen.

Håber på ny fabrik

EMS-direktøren fortæller videre, at hans håb om at kunne tage nye kunder ind senere på året også er et produkt af, at GP Elektroniks nye SMT-linjer for alvor er kommet i omdrejninger på det sidste.

Det har gjort virksomheden i stand til at arbejde backloggen ned, som Anders Bo Pedersen tidligere har fortalt til Electronic Supply.

Med de nye linjer er kapaciteten vokset, men efterspørgslen gør, at han stadig drømmer om en endnu større kapacitetsudvidelse.

- Det ligger stadig i planerne, at vi på et tidspunkt skal bygge en ny fabrik, for når kvadratmeterne er en udfordring, er man presset til at eksekvere hele tiden med alle hænder på dæk, siger Anders Bo Pedersen.

Den nye fabrik kan han ikke sætte nogen dato på, og byggeriet er endnu ikke startet. Det skal dog ske før eller siden.

- Lige nu overlever vi, og det er knapt så presserende, efter vi har gjort noget ved den akutte pladsmangel. Men vi vil gerne udvide på sigt, for der er selvfølgelig en naturlig ramme for, hvor meget vi kan vækste i det, vi står i, siger Anders Bo Pedersen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047