23948sdkhjf

Korea-fremstød udvikler Audux

Det nordjyske firma Audux har fået kontakt til virksomheder i kendte og nye brancher efter tur til Sydkorea.
Interessen for Audux’ tekniske lydløsninger, med sikker live-broadcasting med lyd og billede på internettet, er stor i Sydkorea.

Det kan det Nibe-baserede firma konkludere efter at være vendt hjem fra Sound & ICT Innovation Camp i Sydkorea sidst i januar. Her var Audux en af seks danske virksomheder, der deltog i et erhvervsfremstød for dansk lyd.

Ind på nye områder
Specielt Audux' teknologi, kaldet en Pobit, som åbner for helt nye muligheder med transmission af lyd og billede, fik Claus Estrup Vesterskov, Audux' direktør og grundlægger, mange henvendelser på.

- Vi er i dialog med flere forskellige firmaer om vidt forskellige projekter. Audux’ udgangspunkt er musikbranchen, og flere forskellige aktører inden for den koreanske musikbranche henvendte sig til os med henblik på samarbejde, men vi har samtidig åbnet for dialoger angående e-learning, hvor vores teknologi kan bidrage, blandt andet fordi rettighederne på vores transmissioner er beskyttede, fortæller Robert Fabrin, Account Manager ved Audux, til Electronic Supply om den nylige tur til Korea.

Adgang til et helt nyt marked
Dermed står Audux både med muligheden for at slå hul igennem til det sydkoreanske marked og for at løfte firmaet:

- Det er klart, at samarbejder med koreanske firmaer er med til at udvikle Audux. Både fordi det er et nyt marked for os, men også fordi vi bevæger os ind på et, for os, nyt område, fortæller Robert Fabrin.

Dansk lyd i Sydkorea
Dansk lydvirksomheder og forskere fra DTU og Aalborg Universitet var i januar i Sydkorea. Dels for at deltage i Sound & ICT Innovation Camp. Dels som led i et erhvervsfremstød, der skal øge eksporten af dansk lyd til landet med 50 millioner indbyggere.

Electronic Supply har skrevet om selve fremstøddet: Danske lydvirksomheder i koreansk samarbejde

Samt om virksomheden Audiowises succes på turen: Stor succes på Audiowises Korea-tur
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094