23948sdkhjf

Robotfirma rykker i udlandet

Mobile Industrial Robots udbygger forhandlernettet i Danmark, Tyskland og Norge. Planer for USA, Asien og resten af Europa.
Nystartede MiR, Mobil Industrial Robots, slår sit navn fast i ind- og udland. Robotfirmaet har i februar indgået aftaler med tre nye forhandlere i Danmark, Tyskland og Norge.

- Med de nye aftaler er vi nu oppe på fem forhandlere. Jeg forventer da, at der kommer flere til i år, primært udenfor landets grænser, siger CEO i MiR, Thomas Visti, til Electronic Supply og løfter sløret for ekspansionsplanerne.

Hele verden i kikkerten
Planen er at etablerer forretningen i Danmark og Tyskland i år. Ud over den nye tyske forhandler er man i færd med at ansætte en sælger til det tyske marked. I april skyder MiR så en stor kampagne i gang i Tyskland, hvor firmaet viser robotten frem på messer og udstillinger.

Næste år har MiR så blikket rettet mod resten af Europa samt markedet i USA. I 2017 er målet så at få fodfæste i Asien.
MiRs nye forhandlere:
Technicon i Hobro skal varetage MiRs interesser på det danske marked.

WMV Robotics er MiRs nye samarbejdspartner på det tyske marked.

Mektron i Norge får ansvaret for det norske kundesegment.

- Vi er allerede i dialog med potentielle forhandlere i både Frankrig, Italien og Spanien, så vi bliver så småt etableret rundt om i Europa allerede i år, siger Thomas Visti og henviser samtidig til, at der allerede er robotter ude at køre flere steder i Tyskland og Norge. Alt sammen noget der er med til at udbrede kendskabsgraden til MiRs robot-løsninger.

Læs også: Nyt roboteventyr i Odense

- At der allerede er så megen interesse fra forhandlere rundt om i Europa er en god indikator. Samtidig er der ikke noget, som holder os tilbage for ikke at gøre det. Tilpasningen er minimal, så det er kun økonomien, der sætter grænser, lyder det optimistisk fra MiR-direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078