23948sdkhjf

Stort lager sikrer DMT ordrer i bogen

DMTonline i Sæby bare vokser og vokser. Varer på hylderne og blik for branchens behov har givet elektronikfirmaet masser af opgaver.
Gennem flere år har DMTonline haft vækstrater på 15 procent - endda afbrudt af en afstikker på hele 30 procent.

Kunderne finder firmaet, der arbejder med radiokommunikation og kabelkonfektion, i mange forskellige brancher. Særligt fylder dele til offshorevindmøller meget i ordrebogen.

Eksporten er også med til at drive vækst-værket i Sæby-firmaet. Sverige, Norge og Finland er for øjeblikket markeder, der med succes bliver satset på at sælge til.

Stort lager betyder kort leveringstid
- Generelt kigger vi lidt efter, hvad der sker i markedet, og så skiller vi os ud med at have et forholdsvis stort lager. Så meget faktisk, at vi kan sælge direkte fra lager. Det giver en kort leveringstid, hvilket er en af de ting, vi bliver valgt på, siger direktør Solveig Sørensen til Electronic Supply.

Risikoen for at brænde inde med et stort lager er ikke noget, man frygter i Sæby.

- Meget af det, vi har på lager, kan bruges mange forskellige steder. Ikke bare på offshorevindmøller, men også på andre offshore projekter, forklarer Solveig Sørensen og tilføjer:

- Det er et spørgsmål om at være med, hvor det sker og gide ofre noget tid på kunderne og følge med i hvad de laver – det har vi åbenbart været lidt bedre til end andre.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141