23948sdkhjf

Fornuft er rettesnoren for GPVs næste investeringer

Investeringen i en ny produktionslinje på GPVs fabrik i Aars har allerede vist sig at være en god forretning. Det mantra bestemmer også fremtidige investeringer.
Sidste vinter skiftede elektronikvirksomheden GPV den ene af sine to produktionslinjer på fabrikken i Aars ud med en helt ny SMT-linje . Netop den investering kan man allerede nu se har været en pæn forretning. Nye investeringer i Danmark er ikke udelukket, lyder det fra CEO Bo Lybæk.

- Jeg håber da, at der er basis for at investere i Danmark. Helt sikkert, siger Bo Lybæk til Electronic Supply om udsigterne.

Men nye investeringer i EMS-leverandørens aktiviteter i ind- og udland afhænger af, om det aktuelt giver økonomisk mening.

- Vi evaluerer løbende forslag til investeringer og forsøger at tage målrette dem de mest fornuftige forretninger, uddyber Bo Lybæk.

Ingen aktuelle planer om nye fabrikker
I sidste regnskabsår voksede antallet af GPV-ansatte i Danmark til 189, mens det på koncernplan nåede op på hele 1054. Hovedparten arbejder på GPVs nye fabriksanlæg Thailand. Netop på Thailand-fabrikken er rammerne til en fordobling af firmaets EMS-kapacitet skabt med det nye byggeri. Opgaven er, som tidligere, nu at sikre ordrer, så produktionsfaciliteterne hel tiden bliver udnyttet bedst muligt.

- Vi er så lille en spiller i den her verden, så for os gælder det om at vinde nye produkter og producere til eksisterende og nye kunder. Vores styrke er den fleksibilitet der afhængigt af, hvor gode vi er til at vinde nye kunder, gør det mulig at fylde fabrikken op hurtigt eller i lidt mere moderat tempo, forklarer Bo Lybæk.

GPV har således ikke opsat mål for, hvornår kapaciteten skal være fuldt udnyttet. Derfor planlægger GPV ikke lige nu at etablere flere fabrikker, understreger Bo Lybæk. I stedet giver det firmaet nogle solide rammer og gode muligheder, at tilbyde kunderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125