23948sdkhjf

International profil ny bestyrelsesformand i robotsucces

Torben Frigaard Rasmussen er trådt ind som bestyrelsesformand i vækstvirksomheden MiR, Mobile Industrial Robots. Han skal være med til at indtage USA.
I år er der sket en rivende udvikling hos den danske producent af mobile robotter MiR, Mobile Industrial Robots. Masser af mobile robotter kører nu rundt hos kunder i Europa, efter at aftaler med 20 forhandlere på 3 kontinenter er kommet i hus. Samtidig er medarbejderstaben mangedoblet i Odense.

Med en fortid som salgsdirektør og Vice President hos en anden dansk producent af nyskabende verdensklasserobotter, Universal Robots, har MiRs CEO, Thomas Visti, allerede en gang bevist, at han kan skabe stejl vækst på både top- og bundlinje. Og det er også en af årsagerne til, at Mobile Industrial Robots nu har fået en prominent formand for bordenden i bestyrelseslokalet.

Torben Frigaard Rasmussen er både seriel iværksætter, kapitalforvalter og investor og involveret i en stribe succeser i it-branchen, heriblandt gazeller som e-conomics, Umbraco, Worldticket, eSoft med flere. Nu er han trådt ind som bestyrelsesformand i MiR.

Indtager USA næste år
Han har drevet virksomheder i blandt andet USA. Det kommer MiR til gavn blandt i 2016, når det nordamerikanske marked skal indtages med etablering af en afdeling i USA og opbygning af et forhandlernet i Nordamerika.

- Automatisering og robotter spås jo en stor fremtid og vi befinder os allerede midt i et kæmpe boom, hvor også tendenser som Internet of Things skaber interessante nye muligheder for, at robotter som MiR100 kan kommunikere og interagere med deres omgivelser på en smart måde. Set i internationalt perspektiv har Danmark en unik position som frontløber inden for robotteknologi. MiR har åbnet for et helt nyt marked for mobile robotter med sit produkts brugervenlighed, fleksibilitet og sit lave prisniveau. Det ser meget lovende ud, også i kraft af det stærke team, der tegner virksomheden, siger MiRs nye bestyrelsesformand, Torben Frigaard Rasmussen.

Ud over markedet i USA har MiR også blikket rettet mod resten af Europa næste år. I 2017 er målet så at få fodfæste i Asien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094