23948sdkhjf

Hønen kommer før ægget i Haslev

Den seneste af mange investeringer i produktionsapparatet er lige kommet på plads hos kabelspecialisten AD Cut.
AD Cut fik før nytår den nyeste tilføjelse til maskinparken, en ny fuldautomatisk maskine der kan klipper, afisolere og sætter kabelsko på i én proces.

Investeringen, der ifølge direktør og ejer Jesper Borup er tæt på at være i millionklassen, er det seneste supplement, der er gennemført de seneste to et halvt år i Haslev-firmaet. Der overtog Jesper Borup AD Cut og satte gang i en større modernisering af produktionsapparatet:

- Med maskinparken i kabeldelen er det lidt som med hønen og ægget. Nu har vi købt hønen, og så skulle der gerne komme nogle æg ud af den. Man skal have maskinen, før man kan gå ud på markedet og tilbyde at lave kablerne. Nu er maskinen klar, så nu kan vi få den besat, siger Jesper Borup til Electronic Supply.

Og de første æg er lagt. AD Cut har fået de første kunder ind på den nye fuldautomatiske maskine, så de første 10-12 procent af kapaciteten er besat.

Investeringer sikrer konkurrencekraft
Moderniseringen af produktionsapparatet, der stadig er pågående, har allerede skabt resultater. AD Cut har i andet regnskabsår af det nye ejerskab udsigt til overskud. Meget af den fortjeneste vil hurtigt blive investeret i yderligere nye maskiner, der giver konkurrencekraft.

- Den maskine, jeg har stående, kan være den samme som hos en konkurrent i udlandet. Transport bliver så sparet væk ved at få det lavet her i Danmark frem for i udlandet, forklarer Jesper Borup og understreger, at det er vigtigt for ham at skaffe danske arbejdspladser.

Arbejdspladser er det også lykkedes at skabe. På to et halvt år er firmaet i Haslev vokset fra fem til nu 15 – og når ordreflowet er til det 18 – ansatte.

Er klar til at tage investeringer – hvis kunderne er
De mange folk og maskiner, der er kommet til de seneste år, har også gjort en udvidelse nødvendig. Derfor føjede AD Cut 900 kvadratmeter til lokalerne i slutningen af 2015.

Udvidelserne får ikke direktøren til at stoppe.

- Jeg er også klar til at tage investeringen. Skal kunde bruge 10.00 stykker jern og spørger Har du en rundsav, så har du 10.00 stykker jern om året , jamen så har jeg en rundsav, siger Jesper Borup og understreger, at det ikke behøver at rime på kabler.

- Kabler er hjemmebanen. Men man spiller også på udebane engang imellem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.859