23948sdkhjf

LG skal producere B&Os nye TV

Klar rollefordeling i Bang & Olufsens nye partnerskab med LG.
Bang & Olufsen annoncerede tidligere i dag, at der er indgået et strategisk teknologipartnerskab med LG Electronics om udvikling og produktion af Bang & Olufsens fremtidige TV.

Læs mere: B&O skal lave TV med sydkoreanere

Aftalen indebærer, at Bang & Olufsen vil fokusere på sine kompetencer inden for design, akustik og smart home-integration inden for TV-udvikling, og kombinere dette med LGs førerposition inden for OLED-teknologi.

Bang & Olufsens topchef Tue Mantoni bliver nu mere konkret omkring, hvad formuleringen dækker over. Der bliver tale om et "integreret udviklingsforløb", hvor udvikling og produktion af de nye TV vil komme til at foregå ved LG, mens design og konceptbase forbliver hos Bang & Olufsen. Det skriver Ritzau Finans ifølge business.dk.

Aftalen indebærer ifølge Bang & Olufsen også potentielle besparelser på 150-200 millioner kroner, når samarbejdet er fuldt implementeret om tre år.

- De 150-200 millioner kroner er en kombination af besparelser i udviklingsomkostningerne, vores produktionsomkostninger og bedre indkøbspriser på grund af deres skala. I dag laver vi cirka 30.000 fjernsyn om året - og LG laver 40 millioner. Så vi arbejder sammen med nogen, der har nogle muskler, der kan hjælpe os både på produktion og innovation, siger Tue Mantoni ifølge business.dk uden af blive mere præcis om, hvad besparelserne kommer til at betyde.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.131