23948sdkhjf

Medicom solgt til amerikanere

Maj Invest Equity sælger sine aktier i Medicom Innovation Partner.
Medicom, det tidligere Bang & Olufsen Medicom, er blevet solgt til amerikanske Phillips-Medisize. Efter salget vil det stadig være administrerende direktør Morten Nielsen og Medicoms nuværende ledelsesteam, der står i spidsen for firmaet.

Med opkøbet styrker Phillips-Medisize og Medicom sin position. Samlet har det nye firma over 500 ingeniører fordelt på designcentre i USA, Holland, England, Kina og Struer.

Medicom udvikler og producerer unikke produktløsninger inden for medicinsk udstyr med fokus på design, brugervenlighed, funktionalitet og sikkerhed på vegne af ledende globale medicinalfirmaer. Phillips-Medisize har hovedkontor i Hudson, USA og er en global førende producent af medicinsk udstyr.

- Medicoms imponerende løsninger, 25 års erfaring og over 100 state-of-the-art teknologi acceleratorer kombineret med Phillips-Medisize’s størrelse inden for design to manufacturing af høj- og lavvolumen medicin leveringssystemer vil give vores kunder end-to-end integrerede serviceløsninger, der øger speed to market, udtaler Matt Jennings, bestyrelsesformand, CEO og president i Phillips-Medisize.

Den ideelle køber
Maj Invest Equity investerede i Medicom i 2007 og har siden da været en aktiv majoritetsejer, der har bidraget til Medicoms succes på markedet for medicinsk udstyr. Medicom skiftede sidste år navn fra Bang & Olufsen Medicom til Medicom Innovation Partner i forbindelse med, at B&O endegyldigt blev købt ud.

- Vi har været meget imponerede over Medicoms rejse og det kommercielle fokus, som det stærke ledelsesteam har haft. Vi er tilfredse med resultatet af vores investering i Medicom. Phillips-Medisize er en ideel fremtidig ejer, der kan løfte det stærke momentum yderligere og samtidig være et godt sted for Medicoms medarbejdere og kunder, udtaler Mads Andersen, partner i Maj Invest.

Handelsprisen er ikke oplyst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079