23948sdkhjf

90 beholder jobbet efter opkøb

Ingen ansættelseskontrakter bliver ændret hos Medicom Innovation Partner, som netop er blevet solgt til amerikanske Phillips-Medisize.
Glæde i Struer. Den amerikanske medicinaludstyrsproducent Phillips-Medisizes opkøb af Medicom Innovation Partner får ingen negativ indflydelse på antallet af medarbejdere i det danske firma.

- Der er ikke nogen i organisationen, der bliver berørt af det her. Det er ikke en eneste ansættelseskontrakt, der bliver ændret. Phillips-Medisize har jo ikke købt en produktion, der kan flyttes til et lavtlønsland. De har købt viden. Hvis ikke jeg havde alle mine medarbejdere, så havde jeg jo ingenting, siger direktør Morten Nielsen til Dagbladet-Holstebro-Struer.dk

Morten Nielsen fortsætter sammen med resten af det nuværende ledelsesteam. Det stod klart, da Medicom Innovation Partner oplyste, at firmaet var blevet solgt til Phillips-Medisize af de hidtidige ejere, Maj Invest Equity. Nu står det så klart, at salget heller ikke får indflydelse på de øvrige af firmaets i alt 90 medarbejdere.

Hovedårsagen til den gode nyhed er, at Medicom ikke har produkter, hvor Phillips-Medisize står stærkt. Omvendt er Phillips-Medisize på bar bund, hvor det danske selskab har sine styrker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095