23948sdkhjf

Sønderborgfirma søger balancen

Millioninvesteringer i udviklingsarbejdet skal skabe men også harmonere med de økonomiske målsætninger hos OJ Electronics.
Med en vækst i omsætningen på 10,5 procent sidste regnskabsår levede OJ Electronics op til sin egen målsætning. En del af den i hvert fald.

Læs mere: OJ Electronics har fundet formlen på succes

"1010" hedder strategien, der udstikker målene for den økonomiske udvikling hos producenten af elektronisk styring til varme og HVAC. Det fortæller administrerende direktør Erik Damsgaard til Electronic Supply.

- Vi skal tjene 10 procent på bundlinjen plus have 10 procent omsætningsvækst, siger Erik Damsgaard om den interne målsætning.

Fastholder niveauet i kroner og ører
Væksten skal hentes gennem nye produkter. OJ Electronics har da også brugt pæne, tocifrede millionbeløb på udvikling de seneste år. I det nyligt afsluttede 2015/16-regnskabsår var det små 40 millioner, og året før blev der afsat 46 millioner kroner.

- Fremover vil vi stadig have vækst og være ledende i at investere i produktudvikling. Men der skal være balance, for indtjeningen skal også være rimelig. Altså bliver der ikke tale om at skrue ned for ambitionsniveauet, for det skal være et spænende sted at være. Men vi skrue ikke op, forklarer Erik Damsgaard.

Konkret vil det indebære, at udgifterne til udviklingen bliver fastholdt på niveau med 2015/16, selvom omsætningen vokser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125