23948sdkhjf

Fyrede EMS-ansatte får en hjælpende hånd

Ekstra indsats for at finde nye job til de 19 produktionsmedarbejdere hos Trackunit, som har takket nej til at flytte med produktionen til BB Electronics

Trackunit meddelte i november 2016, at firmaet dropper egen elektronikproduktion. Det sker i forbindelse med, at firmaet flytter fra Pandrup til Aalborg.

Produktionen bliver i stedet lagt hos BB Electronics, og alle 20 produktionsmedarbejdere blev tilbudt et job på fabrikken i Horsens.

Læs også: Nordjyder dropper EMS-delen - vælger BB Electronics

Trackunits farvel EMS-delen har dog også betydet et farvel til 19 medarbejdere, der ikke ønskede at flytte arbejdsplads fra Nord- til Østjylland.

Nu får de 19 så en ekstra håndsrækning til at finde ny beskæftigelse. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Beskæftigelsesministeren har godkendt en dispensation fra varslingsreglerne. Dermed får de lokale jobcentre ekstra 75.000 kr. til at hjælpe de fyrede. Dispensation kan gives, når fyringer skønnes at have specielt stor betydning for et lokalområde.

Trackunits skifte fra produktion til ren teknologivirksomhed og fra Pandrup til Aalborg hænger ifølge firmaet sammen med et behov for specialisering og bedre muligheder for rekruttering til softwareudvikling.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078