23948sdkhjf

Krisen er fortid hos ETK Elektronik

Skanderborg-virksomheden udvider nu atter medarbejderstaben, og salgsdirektør Michael Ravn har svært ved at skjule optimismen, når det gælder fremtiden.
I løbet af de seneste tre uger har ETK Elektronik ansat seks nye medarbejdere. Opgraderingen er hovedsageligt sket i virksomhedens afdelinger for mekanisk montage og håndmontage, men også SMD-afdelingen har fået tilgang af to nye medarbejdere. Her i starten af marts udvides administrationen ligeledes med to; en til at styrke virksomhedens logistik og en i PFA-afdelingen.

- Siden november er vores ordrebeholdning steget med 40 %. Specielt inden for den tungere montage har vi fået nye opgaver ind, og det kræver ekstra hænder, siger salgsdirektør Michael Ravn.

Tilbage på 2008-niveau
Han er derfor mere end fortrøstningsfuld, når det gælder fremtiden, og han fortæller, at optimismen også skinner igennem blandt mange af ETK Elektroniks kunder.

- Nogle kunder er selvfølgelig stadig pessimistiske, når det gælder fremtiden og arbejder stadig på at nedbringe deres lagre. Men andre er meget optimistiske og regner med, at det nu kommer til at gå stærkt. Det er meget enten/eller, forklarer Michael Ravn, og fortsætter:

- Hos os selv har vi en målsætning om at nå op på 2008-niveau i 2010. Og 2008 var altså ikke noget dårligt år for os.

Flere nyansættelser på vej
I virksomhedens nye fabrik i Stilling ved Skanderborg er der da også mulighed for at vokse, når det bliver nødvendigt.

- Lige nu har vi udnyttet vores kapacitet på maskinsiden med ca. 50 %, så der kan vi hurtigt skalere op, efterhånden som det bliver nødvendigt, fortæller Michael Ravn.

- På medarbejdersiden er vi dog 100 % belagt, så det varer ikke længe, før vi må ud og ansætte nye igen. Jeg tror, det kommer til at gå rigtig stærkt nu, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094