23948sdkhjf

Nordjysk succesfirma solgt

Producent af elektroniske sporingssystemer solgt for 41 millioner. Om tre år skal der flere penge på bordet

Blip Systems fra Vester Hassing ved Aalborg er blevet solgt til koncernen Gentrack fra New Zealand. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

41 mio. kr. har newzealænderne betalt kapitalfonden Maj Invest for 80 procent af aktiverne i den nordjyske producent af elektroniske sporingssystemer. De resterende 20 procent, som er ejet af en otte medarbejdere, skifter hænder om tre år. Prisen afhænger af det danske firmas præstationer i den mellemlæggende periode.

- Vi er glade for at blive en del af Gentrack. Vi får en meget stærkere markedsposition og en langt større organisation til salg og service, siger Peter Knudsen, administrerende direktør i Blip Systems til Nordjyske Stiftstidende.

Blip Systems, som i dag har 22 ansatte, beholder sig eget navn efter ejerskiftet. Firmaets teknologi Bliptrack bruges til sporing af fx trafik og passagermønstre i lufthavne.

Gentrack, som fremstiller elektronik til brug i lufthavne, har arbejdet sammen med Blip Systems ved flere lejligheder. Bl.a. i forbindelse med en opgave i Bristol Lufthavn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078