23948sdkhjf

Dansk teknologi hjælper engelsk lufthavn

Bristol Lufthavn har installeret kø- og flowstyringsløsning fra nordjyske Blip Systems

Passagerantallet overskred syv millioner for første gang i Bristol Lufthavns historie i 2016. For at sikre en stadig god rejseoplevelse har lufthavnen hyret softwarespecialister fra firmaet Gentrack til at implementere Blip Systems' BlipTrack flowløsning. 

Løsningen består af dedikerede WiFi/Bluetooth-sensorer og en avanceret analyseplatform. Det giver lufthavnens ledelse mulighed for at få oplysninger både i realtid og historisk om mønstre såsom gangruter, benyttelse af ind- og udgange, og tid tilbragt på bestemte områder som f.eks parkeringspladser, check-in, sikkerhedstjek, gates o.l. Det giver et indblik i, hvordan forstyrrelser eller ændringer påvirker ardadfærden, og hvordan hvert område kan optimeres.

Med data i realtid får lufthavnen advarsler tidligt, hvis der opstår trængsel, så man hurtigt kan foretage ændringer.

- Vi ønskede at indføre en moderne teknisk løsning på de udfordringer, som lufthavne står over for med hensyn til at forbedre styringen af flowet af kunder gennem terminalen, siger Paul Davies, driftsleder i Bristol Lufthavn, og fortsætter:

- Systemet giver mulighed for yderligere udvidelser, hvilket vil lade os indføre andre langsigtede løsninger i fremtiden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.286