23948sdkhjf

DMT udvider forretningsområdet

Dansk Microbølge Teknik fortsætter med at udvide produktporteføljen og kan nu kalde sig for DEFA-specialist i trackingudstyr/alarmer til køretøjer og maskiner.
Da Dansk Microbølge Teknik sidste år kom ind på en 16.-plads blandt de 87 nordjyske Gazelle-virksomheder, sagde salgschef Ole Ingby til Electronic Supply, at man havde valgt at bekæmpre finanskrisen ved at geare forretningen op.

Den taktik følger man fortsat på Sæby-virksomheden, som fra den 1. juli i år har kunnet kalde sig for DEFA-specialist.

- Vi monterer enten på stedet eller kommer ud til kunderne. I det hele taget tilbyder vi skræddersyede løsninger hvad enten det drejer sig om trackingudstyr eller bilalarmer, siger Ole Ingby til Electronic Supply.

Forsikringsselskaber kræver beskyttelse
Dermed kommer han ind på de to mest anvendte DEFA-løsninger, som enten består i bilalarmer eller trackingudstyr, der ved hjælp af en GPS kan fortælle, hvor i Europa en stjålen bil befinder sig.

DEFA-udstyret handler dog ikke bare om ren bekvemmelighed. Faktisk kræver flere forsikringsselskaber, at man installerer trackingudstyr eller alarmer i firmabilen, hvis den allerede én gang er blevet udsat for tyveri.

- Man ser jo tit, det er det samme værktøj, tyvene går efter. Har de først én gang stjålet noget fra en bil, ved de godt, at den bliver fyldt op. Og så kommer de tilbage og stjæler fra den igen, lyder forklaringen fra Ole Ingby.

Overvågning bliver almindeligt
Han er glad for, at det er lykkes for DMT at lande aftalen med DEFA, som ikke bare sikrer nye kunder, men også sørger for, at DMT er med helt fremme, hvor det sker.

- Det bliver stadig mere almindeligt at sikre sig mod tyverier ved hjælp af overvågning. Der er ikke helt den samme skepsis over for det længere i samfundet generelt, siger Ole Ingby med en tilføjelse om, at de hidtidige kunder har omfattet alt fra en BWM til en Harley Davidson.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078