23948sdkhjf

GPV: Ikke påvirket af oversvømmelser

I kølvandet på den seneste tids naturkatastrofer med oversvømmelser i Thailand, meddeler GPV Goup, at driften fortsætter som normalt.
- GPV’s virksomhed i Bangkok producerer som normalt og er ikke påvirket af oversvømmelserne. Befolkningen og en lang række virksomheder i Thailand er i øjeblikket hårdt ramt af kraftige oversvømmelser, og GPV og dets medarbejdere udtrykker stor medfølelse med de mange, der
er blevet ofre for katastrofen i Thailand. Vi håber for befolkningen og landet, at situationen snart vil bedres.

Det oplyser adm. direktør i GPV Group, Bo Lybæk, til Electronic Supply i kølvandet på den senere tids triste meldinger om oversvømmelser i Thailand.

Kopierer til danske hovedservere
Selv om GPV Group ikke er direkte påvirket af katastroferne, har den asiatiske afdeling – GPV Asia – aktiveret et nødberedskab, der omfatter en større mængde af forholdsregler.

- Al mobilt produktionsværktøj, maskiner og materialer er flyttet væk fra gulvplan og så højt over jorden som muligt. Porte og døre er blevet barrikaderet og forseglet, og for dem, der er i brug, er der etableret trapper for at kunne krydse barrikaderne, forklarer Bo Lybæk og fortsætter:

- Som en del af vores beredskabsplan, bliver alle data til ERP-system, instruktioner til opsætninger af maskiner og arbejdsinstruktioner automatisk overført til vores hovedservere i Danmark.

Arbejder sammen med ABB
GPV Asia er beliggende i Bangpoo Industrial Estate, som indtil videre er karakteriseret som et lavrisiko-område hvad angår oversvømmelse.

Ikke desto mindre har GPV Asia etableret et nødberedskab der overvåger situationen døgnet rundt. GPV arbejder desuden tæt sammen med ledelsen hos ABB, der er nabo i det thailandske.

Endelig har de lokale myndigheder i Bangpoo Industrial Estate etableret en række store pumpe-stationer for at forhindre vandet i at trænge ind i industriområdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079