23948sdkhjf

Procom etablerer salgsselskab i USA

Procom A/S har etableret salgsselskab i USA som følge af den fortsatte vækst og efterspørgsel efter virksomhedens produkter.
Procom A/S, der producerer antenner, filtre og combinere til professionel radiokommunikation, har etableret et salgsselskab i USA.

- En stigende efterspørgsel og behovet for nærhed til markedet betyder, at vi ikke længere kan nøjes med at håndtere det amerikanske marked fra hovedsædet i Frederikssund/Danmark, udtaler ejer og adm. direktør Peter Thrane Borregaard og fortsætter:

- Ikke mindst efterspørgslen fra State Governments har haft indflydelse på vores beslutning. Vi følger vores vækststrategi og har store forventninger til salget på det amerikanske marked, hvor vi har kunnet konstatere, at der er stor og reel interesse for vore kvalitets- og konkurrencedygtige produkter.

Følger ekspansionsstrategi
Procom, der fik nye ejere i 2008 i forbindelse med generationsskifte, fortsætter således den lagte strategi og ekspanderer sine aktiviteter. Ud over etableringen på det amerikanske marked er der også planer om etablering af salgsselskaber på flere andre markeder.

- Vi har i vores vækstplaner planlagt ekspansion på flere markeder, og salgsselskabet i USA forventes at blive det første i en række af nye salgsselskaber, siger Peter Thrane Borregaard.

Procom beskæftiger 100 medarbejdere i Danmark og har foruden det nystartede selskab i USA, salgsselskaber i Frankrig, Tyskland og Sverige.

Procom fik for nyligt tildelt Nordeas Erhvervspris 2011 for den fremdrift og vækst virksomheden har vist.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079