23948sdkhjf

Det sker: Lær signal-integritet og spar printrevisioner

Lee Ritchey kommer til Oslo 20.-22. Juni og underviser i signal integritet og avanceret digital design for Europas skarpe ingeniører.
EE-Training afholder et tre dages intensivt kursus med Lee Ritchey, hvor deltagerne virkelig kommer i dybden med praktisk anvendelig signal-integritet.

De største fordele, som direkte kan udnyttes er:

• Kortere udviklingstid pga. færre print-revisioner
• Mindre projektrisiko med ”first-time-right” design filosofi
• Højere kompetenceniveau øger medarbejderens værdi

- Lee Ritchey er en af de mest erfarne "SI-guruer" i verden. Hans praktiske tilgang og helt nede-på-jorden stil giver et fantastisk godt udbytte, og man får virkelig noget med hjem, som kan bruges. Kurset har kørt for mere end 2000 ingeniører fra hele verden. Til kurset i Norge kommer deltagere fra rundt om i Europa, lyder det fra Rolf V. Østergaard, der er manden bag EE-Training.

Om EE-Training
EE-Training er det ny navn for den kursusaktivitet, som Rolf V. Østergaard tidligere opbyggede som direktør for konsulent virksomheden Axcon.

I forbindelse med sin udtræden af Axcon, viderefører Rolf V. Østergaard kursusdelen til gavn for elektronikindustrien. Målet er gennem dygtiggørelse af den enkelte udviklingsingeniør, at forbedre de lokale virksomheders konkurrenceevne over for den skrappe konkurrence fra lavtlønslande. Ved at holde udviklerne skarpe på de avancerede discipliner, er virksomhederne bedre rustet til at udvikle fremtidens produkter.

Tilmelding kan ske her .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.091