23948sdkhjf

PCB-broker siger farvel til sin CEO

Den norske PCB-broker Elmatica, der har en stor kundekreds i Danmark, skal sige farvel til sin CEO, Didrik Bech.

Det fortæller Elmatica i en kortfattet pressemeddelelse.

Elmatica blev i efteråret opkøbt af svenske NCAB Group og efter en transitionsperiode er tiden nu kommet til, at Didrik Bech fratræder.

- Vi takker Didrik for det ekstraordinære arbejdsmiljø, den passion og den viden, han har bidraget med gennem de sidste ti år, som NCAB Group vil fortsætte med at opbygge og udvikle. Jeg er imponeret over Didriks ledelse og strategiske udvikling af Elmatica sammen med den øvrige ledelse, siger Peter Kruk, CEO for NCAB Group.

Under Didrik Bechs ledelse har Elmatica udviklet sig til at blive en global aktør. Den afgående direktør er glad for at have været med på rejsen.

- Det har været et privilegium, og jeg vil for evigt være taknemmelig for den ære, som mine kolleger har givet mig, og som har givet mig mulighed for at være deres repræsentant i mere end 10 år, siger Didrik Bech.

- Jeg er fyldt med taknemmelighed og respekt for alle de øjeblikke og diskussioner, jeg har haft fornøjelsen af ​​at være involveret i, af mine kolleger og samarbejdspartnere i branchen. Sammen har vi skabt løsninger, latter- og glædesøjeblikke og fundet venskaber, som et hav aldrig kan dele, siger Didrik Bech.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062