23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AWILCO er klar til EOT

Electronics of tomorrow, MCH 7.-9. maj 2019 stand M9835. Kom og få en snak med vores produktspecialister som vil være klar med spændende nyheder.

EFOY Pro brændselsceller:
Pålidelig og mobil off-grid strøm overalt. Fordele: Lang autonomi, vedligeholdelsesfri, næsten lydløs og ikke mindst miljøvenlig. Vi er specialister i brændselsceller og mobile hybridløsninger med solceller og batterier, boks- og trailerløsninger som implementeres i øde områder og udfordrende klima eller bare en kompakt energiløsning når du har brug for ekstra strøm mens du er på farten.

Nysgerrig for mere information om løsninger med brændselsceller? Få en snak med Michael Nielsen eller Christian Henriks på messen eller kontakt os på tel: +45 5656 5400 / mail@awilco.dk

PS: Mere end 40.000 solgte EFOY brændselsceller siden 2002, og vi har indgående erfaring med implementering af forskellige kundetilpassede løsninger.

Strømforsyninger og ladere:
Excellence i standard og tilpassede strømforsyninger, ladere og LED drivere til industriel og medicinsk brug. Vi tilbyder kvalitet og dokumentation på højeste niveau. AWILCO er nordisk partner for FRIWO og har været det siden 1973. Vi sikre dit produktionsflow med rammeaftaler i op til 2 år og er altid klar med vejledning indenfor specifikationer og krav til internationale godkendelser. På EOT vil du møde vores to FRIWO specialister Caspar Jørgensen og Claus Andersen.

Batteriløsninger:
Vi har mere end 40 års erfaring med batteriløsninger indenfor medical, industry og robotics og rådgiver gerne om udvikling, produktion og godkendelse. Vi sikrer kort og effektiv proces fra prototype til masseproduktion til den rigtige pris. Besøg os på EOT og få en snak med Caspar Jørgensen.

Sammen finder vi vej til den optimale energiløsning:
Vi har et stort udvalg af strømforsyninger, batterier, ladere, invertere, konvertere, antenner, brændselsceller, solpaneler og ikke mindst vores egne Alt-i-en-energisystemer, som er en transportabel løsning til køretøjer, der sikre dig strøm til værktøj og andet udstyr i løbet af dagen.

Vi udvikler løbende de bedst mulige løsninger til vores kunder; Vi er dedikeret, og gør hvad der kræves for at optimere vores fælles fremtidige udvikling.

Få en snak med en af vores produktspecialister eller kontakt os på +45 56565400 eller mail@awilco.dk.

AWILCO Flexible Power Solutions
Yderholmvej 64
4623 Ll. Skensved
Solrød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11805299
P nummer: 1000279350

Kontaktperson

Niels Willumsen
Managing Director
+45 56565401 nw@awilco.dk

Send til en kollega

0.031